ZAVIRITE MEĐU ZVEZDE

VELIKE PROMENE su pred vratima: Kako će pun Mesec koji je počeo 27. novembra uticati na svaki horoskopski znak?

0

Mnogi će doći do neočekivanog uspeha, ali biće i problema 

PUN MESEC 27. NOVEMBAR HOROSKOP
PUN MESEC 27. NOVEMBAR HOROSKOP foto: Shutterstock/Paramonov Alexander

Ova lunacija biti u komunikativnom znaku Blizanaca, pa možete planirati da vodite mnogo detaljnih razgovora — a može doći čak i do nesporazuma — zato budite oprezni. 

 

Dabrov Mesec koji se pojavljuje 27. novmebra će uticati drugačije na svaki znak Zodijaka. Ovaj horoskop vam pomoći da se pripremite za ono što je pred vama.

 

Ovan

 

Merkur u Strelcu će vas podstaći da „istražujete više istine“. U isto vreme, sunce i mesec će biti u kvadratu sa Saturnom, što vas može motivisati da se suočite sa svojim strahovima i razjasnite svoj duhovni put. „Ovo je vreme da zastanete, posmatrate i razjasnite sve “, kažu astrolozi.

 

Bik

 

Merkur u Strelcu će vas naterati da preispitate svoja uverenja i preispitate činjenice. Sunce i Mesec će takođe biti u kvadratu sa Saturnom u vašoj jedanaestoj kući tokom ovog vremena, što bi moglo dovesti do problema sa prijateljima. Ipak, nemojte dozvoliti da vas to odvrati od „negovanja autentičnih veza“, jer je ovo vreme da „izjasnite po kojim vrednostima živite“.

Blizanci

 

Merkur u Strelcu će sigurno podstaći ozbiljnu potragu za vašim identitetom. 

U međuvremenu, dok su sunce i mesec u kvadratu sa Saturnom u vašoj desetoj kući, očekujte neke karmičke lekcije u svojoj karijeri i javnom imidžu. Težite autentičnosti i odgovornosti u svojim profesionalnim aktivnostima. Ovo je vreme da držite detaljnu odgovornost za svoje veće ciljeve u životu.

 

Rak

 

Merkur u Strelcu će sigurno inspirisati unutrašnje istraživanje vaše ličnosti. I pošto sunce i mesec u istoj kući kvadratiraju Neptun, vaša verovanja i više učenja mogu se staviti pod mikroskop. Ako podržavate uverenja veoma uticajnih ljudi u svom životu budite sigurni da ćete krenuti put uspeha. Prigrlite disciplinovan pristup duhovnom rastu.

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker