astro prognoze

Horoskop za JESEN 2023: Koga očekuje strast, a koga RAZVOD i problemi?

0

Pogledajte šta astrolozi predviđaju za jesen 2023. godine za vaš znak horoskopa.

šta očekuje vaš znak u velikom jesenjem horoskopu?
šta očekuje vaš znak u velikom jesenjem horoskopu?foto: AirCam.PRO/Shutterstock

Lav

 

14. oktobra pomračenje Sunca i mlad Mesec u znaku Vage donose novitete na polju porodice i neki član porodice bi mogao da vam saopšti važne vesti. 

 

Pomračenje Meseca 28. oktobra i pun Mesec u Biku u vašem sektoru karijere mogli bi vam doneti važan sastanak ili promenu, nove kolege ili nove šefove.

 

13. novembar i mlad Mesec u znaku Škorpije donose promene s nekretninama, potencijalnu odluku o prodaji ili kupovini stana, kao i veliku promenu na stambenom planu.

 

Devica

 

14. oktobra pomračenje Sunca i mlad Mesec u znaku Vage u vašem finansijskom sektoru mogu vam doneti novu zaradu ili veću platu.

 

Pomračenje Meseca 28. oktobra i pun Mesec u Biku donose putovanje ili šansu za obrazovanje i širenje pogleda na svet. Bićete sve popularniji.

 

13. novembar i mlad Mesec u znaku Škorpije donose promene u životu i novu rutinu, možda novi hobi, a poželećete sebi da kupite neku "veliku" stvar.

 

Vaga

 

14. oktobra pomračenje Sunca i mlad Mesec u znaku Vage donose vam trenutak popularnosti i slave, a potpuno ćete promeniti imidž.

 

Pomračenje Meseca 28. oktobra i pun Mesec u Biku donose velike svote novca, promenu u plati ili drugačiji tok finansija u vašem životu.

 

13. novembar i mlad Mesec u znaku Škorpije takođe utiče na vaš finansijski ciklus, pa otvorite četvore oči na poslu.

 

Škorpija

 

14. oktobra pomračenje Sunca i mlad Mesec u znaku Vage utiču na vaš emotivni život; možda ćete pronaći ljubavnika, a neki će se obratiti psihologu.

 

Pomračenje Meseca 28. oktobra i pun Mesec u Biku u vašem sektoru ljubavi mogu doneti kraj braka ili veze. Za neke će biti izvesna i ponuda novog braka!

 

13. novembar i mlad Mesec u znaku Škorpije donose velike promene u fizičkom izgledu. Krećete da trenirate i potpuno menjate stil.

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker