astro razotkrivanje

S njima UVEK morate biti na OPREZU! 4 NAJVEĆA manipulatora horoskopa koji nikad ne biraju sredstva

0

Najveći manipulatori horoskopa koriste svoje komunikacijske veštine i razumevanje drugih da dođu do ostvarenja svojih ciljeva...

4 najveća manipulatora zodijaka
4 najveća manipulatora zodijakafoto: Stock-Studio/Shutterstock

Mnogi horoskopski znakovi imaju svoje fantastične strane, ali neki od njih koriste i svoje veštine kako bi bili majstori manipulacije!

 

To ne mora da znači da su oni lošiji od drugih ili negativni — ali postoje i oni koji se nemilosrdno igraju tuđim emocijama  i koriste se raznim lukavstvima kako bi postigli svoje ciljeve.

 

Koji horoskopski znakovi su najveći manipulatori?

 

 

BLIZANCI

 

blizanci imaju svoje oružje za manipulaciju
blizanci imaju svoje oružje za manipulacijufoto: Shutterstock / IVASHstudio

Blizanci često nisu sposobni da podele svoja istinska osećanja i misli, što čini da ih mnogi ljudi doživljavaju upravo kao licemere. Oni ne vole da razočaraju i sigurnije im je da kažu neku prijatnu laž nego da uznemire i druge i sebe neprijatnom istinom. 

 

Zapravo, oni ne žele da pokažu šta misle o nekom pitanju i radije će se koristiti raznim manipulacijama kako bi stvorili utisak poverljive i iskrene osobe, a u stvarnosti će biti obmana takav utisak. Neće ni reći ono što misle dok ne čuju šta većina misli.

 

LAV 

 

Lavovi su rođeni kao vođe, a baš zato su često i licemerni, uglavnom zato što sanjaju o tome da privuku što veću pažnju drugih. Oni su u društvu atraktivni i vole da se prikazuju kao što važniji, kako bi stvorili impresiju o sebi kao onima bez kojih se ne može.

 

Ako slučajno Lavu oduzmete njegov "aplauz" koji traži, on se pretvara u predatora, a tada na binu stupa njegova sposobnost manipulacije kako ostvario ono zbog čega je došao: jasno pokazivanje da je on najveći, snažan i najtalentovaniji od svih.

 

Škorpija je znak koji koristi svoje razumevanje drugih da dođe do cilja
Škorpija je znak koji koristi svoje razumevanje drugih da dođe do ciljafoto: Shutterstock / Allexxandar

ŠKORPIJA

 

Škorpija je intuitivna i emocionalno na visokom nivou, što im daje moć da pročitaju tuđa osećanja i to vodi do njihovih manipulacija. One su neretko u iskušenju da koriste svoje sposobnosti razumevanja drugih ljudi za postizanje svojih ciljeva.

 

RIBE

 

Ribe jesu empate, jesu emocionalno otvorene i inteligentne, ali, slično kao i Škorpijama, one koriste tu sposobnost razumevanja drugih da ih uvuku u igru manipulacije i predstave situaciju onakvom kako njima odgovara. Ribe su u tome pravi majstori.

 

 

makonda-tracker