5. maj

Neko će se radovati, a nekoga čeka nezgodan period: 5 znakova na koje će najviše uticati POMRAČENJE MESECA

0

Astrolozi predviđaju da će se uticaj pomračenja Meseca u Škorpiji osećati oko dve nedelje i da će biti snažan

Mesec ima snažan energetski uticaj
Mesec ima snažan energetski uticajfoto: Zolotarevs/Shutterstock

Petog dana maja 2023. godine dogodiće se pomračenje Meseca u Škorpiji, a kako je ovaj horoskopski znak energetski izuzetno snažan astrolozi očekuju da će predstojeće pomračenje biti snažnije od uobičajenih.


Budući da se 20. aprila dogodilo pomračenje Sunca, trenutno se nalazimo u tzv. fazi pomračenja.


Ipak, verovatno će se uticaj pomračenja Meseca osećati samo dve nedelje, a ova faza opadajućeg Meseca smatra se povoljnom za odmor, regenraciju, opuštanje i konačnom osećaju rasterećenja.


Astrolozi predviđaju da će ovaj događaj na nebu uticati na sve znakove Zodijaka, ali da će pet biti posebno izloženi njegovom dejstvu.

 

  • Bik


Zaljubljeni Bikovi mogli bi u narednom periodu da konačno osvoje srce osobe za kojom čeznu, a oni koji su u lošoj vezi ili zaglavljeni u toksičnom odnosu konačno će izaći iz njega.


Pomračenje Meseca će pomoći Bikovima da bolje procene svoj emotivni položaj i partnera i da izađu iz svega sa srećnim ishodom.

 

Pomračenje Meseca u Škorpiji
Pomračenje Meseca u Škorpijifoto: Max4e Photo, Shutterstock
  • Lav

 

Lavovi bi u narednom periodu mogli da promene nešto krupno u svom privatnom životu, na prvom mestu porodičnom.


Možda ćete se preseliti, možda ćete isplanirati porodično venčanje, provesti više vremena s najmilijima, možda ćete odlučiti da renovirate dom ili kupite novi nameštaj...


Naredni period obećava Lavovima i zaceljivanje starih rana i otvaranje novih mogućnosti.

 

  • Devica

 

Predstojeće pomračenje Meseca će aktivirati vašu treću kuću, koja se odnosi na komunikacije, odnose s komšijama, braćom i sestama i, uopšte, neposrednom okolinom.


U narednom periodu mogli biste da konačno budete svesni nekih stvari koje ste dugo odbijali da priznate i pred sobom samima. Međutim, nije sve negativno jer se očekuje da biste mogli da postanete posvećeniji sebi i svom životu, dok Mars u 11. polju donosi osećaj pripadnosti i jačanje samosvesti.

 

Pomračenje Meseca u Škorpiji
Pomračenje Meseca u Škorpijifoto: muratart/Shutterstock
  • Škorpija

 

Budući da se pomračenje dešava u znaku Škorpije, vi ste u samom središtu nebeskog zbivanja, pa ćete biti pomalo zapaljivi. Više nego inače, doduše.
Čak i najmanji podsticaj će vas razbuktati, a to se ne odnosi samo na emocije, već i na rad i vašu ličnu inspiraciju, što dovodi do zaključka da ovaj položaj nije nužno loš.


Ovo je period kada biste mogli da uradite nešto nepredvidljivo i što nije u skladu s vašim karakterom.

 

  • Vodolija

 

Ukoliko ste se u poslednje vreme osećali pomalo anksiozno i nije vam bilo prijatno na poslu, predstojeći astrološki događaj mogao bi da vas podstakne da probate nešto novo.


Možda ćete započeti neki novi projekat ili čak potražiti novi posao, a moguće je da ćete u tome imati uspeha.
 

makonda-tracker