astro

Horoskop za mlad Mesec u Ribama 20. februara: Nekoga čekaju NOVI POČECI, a nekoga pronalaženje RAVNOTEŽE

0

Horoskop šta vam donosi mlad Mesec u Ribama 20. februara 2023. godine - astro prognoza za novu mesečevu fazu! Vreme je da napravite balans između onoga što želite da zadržite i onoga što puštate...

Mlad Mesec
Mlad Mesecfoto: Max4e Photo, Shutterstock

Kada zadržavate? Kada puštate? Suptilna ravnoteža između ova dva stanja može se pokrenuti pod mladim Mesecom u Ribama. Kako Sensa piše, dostigavši svoj vrhunac 20. februara 2023. godine, horoskop ističe da će mlad Mesec u Ribama izneti na površinu pitanje gde treba ili da preduzmemo akciju ili da pauziramo i dozvolimo da stvari budu.

 

Obično, tokom sezone Riba, uvek smo vođeni da idemo sa tokom. Ohrabreni smo da se oslobodimo mentalnih blokada, da se oslobodimo planova i strukture, i umesto toga, dozvolimo sebi da lebdimo, vođeni svojom intuicijom i energijama sveta oko nas.

 

Takođe, period mladog Meseca ohrabruju da stvorimo strukturu i da zaista preduzmemo akcije na stvarima koje želimo da postignemo. Ako se osećamo zaglavljeni, ova energija nam govori da se krećemo, da donesemo odluku i da se pomerimo sa mesta na kome se nalazimo.

 

Ova dva stanja predstavljaju jin i jang, muško i žensko, a pronalaženje ravnoteže između ova dva stanja je ono na šta nas ovaj mlad Mesec poziva. Ne postoje pogrešni putevi, sve je u tome kako stižemo tamo i kakav stav imamo dok putujemo. Kao što nam Ribe pokazuju, svi pravci nas na kraju vode tamo gde treba da budemo.

 

Mesec, Mlad Mesec
foto: FOTOKITA/Shutterstock

Čini se da je dualnost u velikoj meri deo energije Riba, pa možda i nije iznenađujuće da smo pod ovim mladim Mesecem u Ribama vođeni da pronađemo ravnotežu između zadržavanja i prepuštanja. Iako se možemo naći u borbi između ova dva stanja pod ovom energijom, Ribe nam pokazuju da ćemo na kraju dana, bez obzira na put, uvek sleteti tamo gde treba da budemo.

 

Ovaj mlad Mesec u Ribama pada na 1. stepen zodijaka, što ukazuje na nove početke. Čini se da bi pronalaženje ove ravnoteže moglo otvoriti neka nova vrata ili možda otvoriti put za nas. Ribe su poslednji znak Zodijaka, tako da se takođe možemo naći da razmišljamo o poslednjih 12 meseci i osvestimo kuda želimo da idemo odavde. Možda osećamo želju da ostavimo prošlost i da razmislimo o načinima na koje možemo da idemo napred.

 

Mlad Mesec predstavlja podršku kada je u pitanju pronalaženje načina da krenete napred i da unesete nove inspiracije u svoj život. Ako se osećate pozvanim, postavite neke namere pod ovim mladim Mesecom o tome čime biste želeli da ispunite svoj život i kako možete stvoriti neke nove navike koje su više usklađene sa mestom gde želite da budete.

 

Saturn ima veoma snažan uticaj pod ovim mladim Mesecom. Saturn se sprema da se preseli u Ribe u narednim nedeljama, tako da bi nam ovaj mlad Mesec mogao dati i ukus onoga što dolazi.

 

Par, Srećan par, Ljubav
foto: Shutterstock/Dean Drobot

Saturn predstavlja naše lekcije i izazove. Ima tendenciju da uvede ograničenja i sputava nas u oblasti našeg života kako bismo mogli da naučimo šta smo spremni da tolerišemo, a šta ne. Saturn ima tendenciju da istakne gde treba da preuzmemo odgovornost za svoje živote i čemu iskreno želimo da se posvetimo.

 

Pazite na ove teme pod mladim Mesecom u Ribama. Gde se osećate pomalo sputano ili ugušeno? Gde se osećate malo zatvoreno ili teško? Ovo može biti trag o tome šta će Saturn u Ribama pokretati i izvlačiti iz vas.

 

Sve u svemu, mlad Mesec u Ribama može biti pokretač tamo gde treba da stvorimo ravnotežu u našim životima. Možda osećamo potrebu da se držimo i preuzmemo kontrolu, ili možemo da osetimo potrebu da se prepustimo. Ili, verovatno, možda ćemo morati da usvojimo oba ova mentaliteta u nekom obliku.

 

Razmislite o sebi sa korenima duboko u zemlji, sigurni u sebe i ono što morate da radite. Ali dozvolite svom srcu da odluta na nova mesta, u nove avanture i nove ideje. Dozvolite vašim nogama da potone u zemlju, ali vašoj glavi da dosegne oblake.

 

 

makonda-tracker