icon-arrowicon-closeicon-commentsicon-galleryicon-nexticon-previcon-searchicon-totopsoc-commentsoc-fbsoc-gplussoc-inssoc-mailsoc-rsssoc-twittersoc-vibersoc-wupsoc-yt

astro

Mesečni TAROT horoskop za februar: Bik će dobiti ODLUČUJUĆU KARTU, Lav će morati ozbiljno da se PREISPITA

Sensa vam otkriva kakve prilike vas očekuju u februaru kada je u pitanju tarot horoskop...

foto: ezhenaphoto/Shutterstosk
foto: ezhenaphoto/Shutterstosk

Ovan

Ispala vam je karta Vitez mačeva - govori o iznenadnim događajima u vašem životu. Možete dobiti dokument, kupiti kartu i otići na put. Ili će vam iznenada biti ponuđen posao, pa ćete morati da odete skoro sledećeg dana i hitno započnete svoje dužnosti. Takođe, ova karta često obećava brz napredak u poslu sa dokumentacijom. Budite ažurni.

 

Bik

Dobili ste odlučujuću i životno potvrđujuću kartu As štapova, koja je prototip broja jedan. Imate vatrenu, emotivnu želju da nešto us vom poslu započnete što pre. As štapova često obećava početak sportskog načina života ili odlučite da otvorite sopstveni biznis i započnete neku vrstu preduzetničke aktivnosti. Takođe, As štapova je sinonim za privlačnost - možda imate obožavaoca.

 

Blizanci

Imate pozitivnu kartu Sunca - ovo je Glavna Arkana Tarota, koja povećava važnost februara u vašem životu! Često je simbol čistoće i kreativnosti, kada vas sopstvena inspiracija nosi i sa neverovatnim entuzijazmom kreirate projekat, vezu ili neku vrstu posla. Probajte da se upustite u takmičenja i ostvarite svoje ciljeve. Odlična karta za porodične odnose - vi i vaš partner ćete biti očigledno inspirisani nekom važnom etapom u vašem životu! Izbegnite egocentrizam i detinjasto ponašanje.

Rak

Ispala vam je karta od 5 diskova - sada je važno da se posvetite plčaniranju finansija. Verovatno će vam biti potrebna pomoć i saosećanje. Uvek tražite pomoć kada vam je potrebna. Zatražite podršku voljenih, jer ćete i vi uvek biti uz njih.

 

Lav

Ispala vam je karta od 7 pehara - napravite pauzu i procenite šta se dešava. Preispitajte svoja osećanja i želje. Odredite prioritete, konačno se fokusirajte na jedan san i idite ka njemu! Često karta ilustruje stanje uronjeno u snove. Kada bežite od stvarnosti umesto da preuzmete kontrolu nad svojim emocijama. U februaru možete biti zatrpani stvarima, pa morate emotivno da odsečete ono što nije potrebno ili ono što se za sada može odložiti.

 

Devica

Dobili ste kartu od 10 štapova koja obećava završetak teškog i napornog ciklusa. Budite strpljivi, februar će biti poslednji period vašeg umornog stanja. Možda ste sami preuzeli na sebe sve te obaveze, i sada jedva izlazite na kraj sa njima! Na primer, osetićete da su vaše želje da imate nešto dovele do uzbuđenja, sada je možda trenutak da odmorite. Možda postoji nešto što je vreme da isključite iz svog života. To mogu biti radni projekti, teški odnosi ili obaveze u porodici.

Nastavak na sledećoj strani...