jeste li među njima?

3 znaka kojima SNEŽNI PUN MESEC donosi najviše sreće: Od 5. februara svi će biti vatreni, a njima se sprema ČISTA STRAST

0

Koji horoskopski znakovi će imati najviše sreće tokom februarskog punog meseca?

Pun mesec u februaru tradicionalno se naziva Snežni
Pun mesec u februaru tradicionalno se naziva Snežnifoto: Vitalii Bashkatov/Shutterstock

Od svih faza lunarnog ciklusa, pun mesec je energetski najviša tačka putovanja Meseca kroz Zodijak i odvija se tačno na sredini ovog kruga.


Ove lunacije, veruju astrolozi, duboko utiču na to kako se osećamo, ponašamo i, čak, spavamo.


Naredni pun mesec, tzv. Snežni Mesec, stiže nam 5. februara, a biće u znaku Lava. Nazvan je Snežnim jer u to vreme u većini Sjedinjenih Američkih Država pada najviše snega.


Budući da se Mesec nalazi u polju Lava, vatrenog znaka koji voli zabavu i ne shvata život preozibljno, većini horoskopskih znakova sledi nešto opušteniji period.

 

Februarski pun mesec, takozvani Snežni Mesec, donosi više strasti svim znakovima Zodijaka
Februarski pun mesec, takozvani Snežni Mesec, donosi više strasti svim znakovima Zodijakafoto: Shutterstock/Yudhistirama

To je dobra stvar jer će biti mnogo lakše da se funkcioniše u kolektivu, ali ne sasvim – ove razigrane vibracije sudariće se Venerom, stacioniranom u romantičnim Ribama i sukobljenom sa senzualnim Marsom u Blizancima. Šta to znači? Vaši međuljudski odnosi mogli bi da budu napeti, a libido će vam biti na vrhuncu.


Ipak, pripadnici tri znaka Zodijaka mogli bi da budu srećniji, kreativniji i vatreniji nego inače.

 

  • Devica (23. avgust - 22. septembar)


Vreme je za zasluženi odmor, drage Device! Energija Lava pokreće vašu kuću podsvesti, pa je ovo trenutak da se saberete i razmislite o svojim strastima u životu i o tome kako sve što se odvija oko vas utiče na vaše unutrašnje "ja".


Za ovaj zemljani znak je veoma važno da se povremeno odmori i napravi pauzu, a tokom narednog punog meseca očekujte da će se više okrenuti sebi i zadovoljenju svojih potreba nego što je to inače slučaj.


Na taj način, iz perioda punog meseca izaći će još energičniji i srećniji.

 

Devica, Strelac i Ribe biće posebno srećni tokom narednog punog meseca
Devica, Strelac i Ribe biće posebno srećni tokom narednog punog mesecafoto: BigLike Images/Shutterstock
  • Strelac (23. novembar - 21. decembar)

 

Dani punog meseca pomoći će Strelčevima da se osećaju kao svoji na svome jer se lunacija seli u njihovu kuću filozofije. Iskoristite ovaj period da izazovete sebe, dođete do novih saznanja, širenja vidika, otputujete negde gde ste dugo želeli...


Već ste vatreni i aktivni, a u narednim danima će to biti još više izraženo, pa ćete imati još dublju komunikaciju s drugima.

 

  • Ribe (20. februar - 20. mart)

 

Ova lunarna faza pokreće Ribama kuću rutine, tako da ćete se okrenuti sitnim i jednostavnim životnim zadovoljstvima. Bićete ušuškani, bezbedni, u svojoj zoni komfora i okruženi onim što vam najviše prija, bez mnogo briga i promena.


U redu je zaboraviti na uobičajeni raspored ako na neki način začinite svoju svakodnevicu, a to neće narušiti vašu produktivnost i osećaj spokoja.
Vodenim znacima je korisno da imaju rutinu jer su skloni da podlegnu pred distrakcijama tokom obavljanja zadataka, ali ne treba se kruto držati utvrđenih pravila i ritma.

 

 

makonda-tracker