šta kažu zvezdice

Horoskop ZA VIKEND od 3O. DECEMBRA 2022. do 2. JANUARA 2023: Kolike su šanse da vam se dogodi LJUBAV ili BOGATSTVO?

0

Ovaj vikend biće u znaku slavlja, a vi pogledajte šta su vam zvezde pripremile 

foto: Shutterstock / New Africa
foto: Shutterstock / New Africa

Srećna Nova godina! Iako je sve lepršavo, svetlucamo i sjajno, Nove godine takođe mogu doneti manje izazove i prepreke. Zato je ovog vikenda najbolje da se opustite i uživate, ne pravite planove za nešto veliko. Ali, u januaru dolaze veoma dobri dani, počevši od utorka, piše Sensa.

 

LJUBAV 

 

Planetarni uticaji ovog vikenda vas podsećaju da napravite balans između uma i srca ako sretnete nekoga novog tokom novogodišnjeg vikenda. Nemojte sve obećavati, previše žuriti i donositi ishitrene odluke. Ne preuzimajte emocionalne rizike. Na sreću, januar je bolji mesec, pa vas očekuje više prilika za ljubav.

 

 

SEKS

 

Impulsni potezi nisu dobra odluka ovog vikenda. Seks unutar dugotrajne posvećene veze mogao bi biti dobiti nove varnic. Moguće je da vas očekuje neka nepredvidiva privlačnost - iznenađenje.

 

NOVAC

 

Čak i ako je rasprodaja na kraju godine gotovo neodoljiva, nije preporučljivo napraviti veliku kupovinu. Ne trošite novac ishitreno ili pod naletom euforije, napravite finansijski plan. Utorak i četvrtak sledeće nedelje su mnogo bolji dani za novac i kupovinu, kako navode astrolozi.

 

Veseli par u novogodišnjoj noći
Veseli par u novogodišnjoj noći foto: Pavle Bugarski/Shutterstock

 

ZABAVA, PRIJATELJSTVO I KOMUNIKACIJA

 

 Bićete okruženi najboljim prijateljima, i to će vam izuzetno prijati. Moguća su duboka i intenzivna iskustva sa prijateljima. Komunikacija je dobra, a oni koji dugo žele nešto da kažu, sada imaju priliku za to. Budite oprezni sa rečima, saopštite sve na miran način i sa razumevanjem.

 

ZDRAVLjE, SPORT

 

Moguća je promena energije.Pazite na ishranu, nemojte preterivati sa hranom, uživajte,a li umereno. Nova godina nije izgovor za neaktivnost, pa možete iskoristiti lampice, ukrase i svu čaroliju da učinite večernju šetnju još prijatnijom i romantičnijom. Povoljno utiče na aktiviranje dela, ali i na čišćenje misli.

 

 

makonda-tracker