ASTRO

Mesečni NOVČANI horoskop za JANUAR 2023. godine: Blizancima će finansije lako iskliznuti, dok će Lav REŠAVATI izazove

0

Saznajte ko neće smeti da propusti dobre prilike, a ko će zavisiti od drugih...

Zaljubljeni par na snegu
Zaljubljeni par na snegufoto: Oleggg/Shutterstock

Ovan

 

Ovan nije znak koji je navikao da štedi i sebi nešto uskraćuju. Iz tog razloga, prvi mesec u godini rizikuje da mu donese velike troškove i gubitke: osoba vatrene energije ponekad ne može sebi da uskrati iskušenja i zadovoljstva. Mesečni horoskop ukazuje da dobro razmislite pre drastičnih promena u karijeri i finansijama, u smislu promene posla, ulaganja ili pokretanja u nešto novo.

 

Bik

 

Finansijski horoskop za januar 2023. godine ističe da Bik ne treba da propusti dobre prilike. Moraćete da budete aktivniji i da se više trudite. Samo tako možete da postignete opipljiv uspeh na radnom mestu i privučete pažnju menadžmenta. Koncentrisanje na jednu oblast aktivnosti će pomoći da se ojača novčani tok. Nemojte sebe preopteretiti sa više zadataka, već odredite prioritete.

 

Blizanci

 

Za Blizance januar će biti mesec uspostavljanja novih društvenih veza. Tokom novogodišnjih praznika, koristeći svoj urođeni šarm, uspećete da rešite nekoliko radnih pitanja i dobijete podršku autoritata na poslu. Osoba sa elementom vazduha neće moći u potpunosti da uživa u povećanom nivou zarade: novac će otići tako lako kao što je došao, za razne poklone i zabavu.

 

Rak

 

Prihodi Raka u januaru 2023. godine zavisiće u većoj meri ne od njega samog, već od okoline: neko će predložiti dobru ideju, drugi će pomoći pri zapošljavanju, treći će vam dati podršku i vetar u leđa. Zato je za predstavnika vodenog sazvežđa važnije nego ikada da u bilo kom timu održava prijateljsku atmosferu i ljubazno komunicira sa svakom osobom.

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker