astro

Horoskop za retrogradni Merkur od 29. decembra do 18. januara: Bikove čekaju VELIKI PROBLEMI, a Lavovi će imati troškove

0

Bliži se kraj ove godine, a sa njim i četvrti retrogradni Merkur, trajaće od 29. decembra do 18. januara i naročito će uticati na komunikaciju.

Ljubav
Ljubavfoto: Pressmaster/Shutterstock

Lav (23. jul – 22. avgust) - Stalno narušavanje planova može izazvati stres za Lava. Konfuzija i kašnjenja će postati uobičajeni. Planovi putovanja će se poremetiti i troškovi će se zbrajati bez posebnog razloga. Ovaj vatreni znak treba da vodi računa o svom zdravlju tokom ovog vremena.

 

Devica (23. avgust – 22. septembar) - Ovaj zemljani znak je perfekcionista. Stoga su nepotrebna kašnjenja i gubitak kontrole nad ličnim i profesionalnim životom najveća ljutnja. Ključ za preživljavanje ove retrogradne faze je da sedite čvrsto, budete otvoreni za sugestije i na kraju ostanete mirni dok oluja ne prođe.

Vaga (23. septembar – 22. oktobar) - Ovaj vazdušni znak, označen balansom, treba da uloži dodatni napor da kontroliše svoje troškove. Pored toga, za njih je važno da svoju frustraciju ne prebacuju na voljene osobe.

 

Škorpija (22. oktobar – 21. novembar) - Ovaj emocionalni znak kojim vlada Pluton dobiće mnogo prilika da se udalji od ljudi ili prevaziđe prošla iskustva koja više ne služe svrsi. Izbegnite konflikte - sada je trenutak da filtrirate sa kojim ljudima želite da ostanete bliski, a koje da izbegnete.

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker