astro

NOVČANI HOROSKOP ZA ZIMU 2022/2023. GODINE: Jedan znak očekuje PRILIV NOVCA, a Bikovi dobijaju PONUDU koja se ne odbija

0

Šta svaki horoskopski znak očekuje u narednom periodu?

 

novcani horoskop
foto: Shutterstock/Nattakorn_Maneerat

Lav

 

Zima za Lavovima početi sa manjim nevoljama, mogući su sukobi na poslu za zaposlenima, kolegama, kao i neslaganja oko novca. Tokom ovog perioda, nemojte se baviti tvrdoglavim stavovima, već se trudite da pronađete rešenja. Detaljno planiranje dnevne rutine pomoći će vam da budete u toku sa svim. U decembru će predstavnici znaka imati priliku da zarade unapređenje ili platu.

 

Devica

 

Početkom januara treba vam barem malo odmora, po mogućnosti daleko od kuće. Posle zimskih praznika očekuju vas ozbiljni izazovi na poslu koji će doneti neviđen profit. Do kraja marta, prema prognozama zvezda, neki od vas će imati vremena da dobiju unapređenje ili povećaju kapital. Prvi meseci zime biće najuspešniji za pronalaženje ili promenu posla.


Vaga

 

Zimi će Vage dobiti priliku da pokažu svoje najbolje profesionalne kvalitete, a neki će odlučiti da napuste poziciju zaposlenog i započnu sopstveni posao. U decembru, zvezde pozivaju predstavnike znaka da budu strpljiviji, jer radni sukobi rizikuju da u velikoj meri naruše finansijsku situaciju. Važno je da naučite nešto novo ili usavršite postojeće veštine.

 

Škorpija

 

Škorpije će tokom zime dobro naplatiti svoje znanje. Moguće je da će se hobi na kraju razviti u ozbiljno zanimanje sa dobrom zaradom, što će vam omogućiti da napustite kancelarijski posao. Škorpije će u januaru najverovatnije morati da naprave dosta troškova za uređenje svog života. Zvezde savetuju da lične stvari, uključujući i odmor, ne odlažete za kasnije, jer ćete na proleće morati da se potrudite na karijeri.

 

Nastavak vas očekuje na narednoj strani...

makonda-tracker