planete rade za vas

Spremite se za 2 kosmička dana, jer vam stižu BOGATSTVO i sreća: Šta donosi spoj Sunca i zvezde Lavlje srce

0

Obratite pažnju na ove događaje koji će vas prodrmati jer vam donose neverovatne prilike koje treba da iskoristite.  

foto: Belish/Shutterstock
foto: Belish/Shutterstock

Svake godine u periodu između 21. i 23. avgusta, dok se Sunce kreće preko horoskopskog znaka Lava i Device, susreće se sa zvezdom Regulus.

 

Jedna od četiri kraljevske zvezde je Regular. Kako astrolozi kažu ona čuva severnu kapiju, koja sadrži vibracije za koje se kaže da aktiviraju naše najviše čakre.

 

 

Zbog toga astrolozi smatraju da se u ovim danima treba povezati sa našim unutrašnjim ja i pažljivo osluškivati ono što vam intuicija poručuje. Možemo lakše prepoznati našu povezanost sa kosmosom i svime što je u njemu.

 

Kako se Regulus i severna kosmička kapija aktiviraju, postavite nameru, jer ova energija može vas pokrenuti u fazi ispunjenja želja. Pogledajte kako se ova energija širi ka spolja, ispunjavajući vaše biće osećanjem pripadnosti, intuitivnom mudrošću i spokojem.

 

1 / 5 Foto: Profimedia

 

Takođe, zvezda Regulus se takođe smatra zvezdom kraljevstva, uspeha i bogatstva. Poznata je i po imenu Lavlje srce, jer može podržati naše najviše planove, snove i ambicije. Ako želite da privučete više bogatstva ili pokrenete poslovnu ideju, rad sa Regulusom može pomoći u vašoj sposobnosti da privučete uspeh i obilje.

 

Možete da iskoristite dane kada se Sunce uskladi sa Regulusom za pokretanje projekata, objavljivanje radova, potpisivanje ugovora ili preduzimanje akcija ka svojim snovima i ciljevima. Važno je da postavite nameru iz srca, Regulus će onda raditi dvostruko više da iznese vaše manifestacije na videlo, piše Sensa. 

 

Ako ste rođeni između 21. i 23. avgusta ili imate planete oko nultog stepena Device, prati vas srećna energija. Oni koji su rođeni sa aktivnim Regulusom često napreduju na rukovodećim pozicijama, ističu astrolozi, i najčešće su inspiracija drugima.

 

Ova zvezda je u drevnim vremenima povezivana sa kraljevima, visokim pozicijama i titulama - zato danas iskoriste svoje liderske sposobnosti.

 

 

makonda-tracker