šta planete kažu?

Najtačniji VIKEND horoskop za sve znakove: Strelčevi će sijati, dok Rakove čekaju tenzične situacije

0

Saznajte šta vas očekuje na kraju ove nedelje...

Sreća, Leto, Devojka, Osmeh
foto: Halay Alex/Shutterstock

Lav

Dok se Mesec u Lavu u petak pridružuje stelijumu planeta u vašoj prvoj kući sopstva, vaše samopouzdanje biće na visokom nivou. Ako možete da izbegnete da vas poremeti kvadrat Meseca s Marsom i Uranom, čeka vas sjajan i harmoničan dan. Mesec u Devici u subotu i nedelju osvetljava vaše polje finansija, dok opozicija između Merkura i Saturna u vašem partnerskom sektoru može olakšati težak razgovor sa voljenom osobom koji ste dugo odlagali.

 

Devica

Mesec u Lavu u petak osvetljava vašu podsvest, dok njegov kvadrat sa Marsom i Uranom može da probudi davno zakopani bes. Oslobodite ga fizičkom aktivnošću, pisanjem ili na neki drugi način. Samo ga nemojte potiskivati! Mesec u Devici u subotu i nedelju povezuje vas sa zemaljskom energijom. Njegov sekstil sa Venerom u nedelju podstiče vas da provodite vreme sa svojim prijateljima.

 

 

Vaga

Mesec u Lavu u petak biće u vašem sektoru prijateljstva, dok njegov kvadrat sa Marsom i Uranom sugeriše da pažljivo birate reči i dela, kako ne biste u afektu naneli nepopravljivu štetu odnosu s drugima. Mesec u Devici u subotu i nedelju osvetljava snove i intuiciju u vašoj karti, dok njegov sekstil s vašom vladajućom planetom, Venerom, donosi profesionalnu priliku koju ne bi trebalo da propustite.

 

Škorpija

Mesec u Lavu je u vašoj desetoj kući karijere, a u kvadratu sa Marsom i Uranom u vašem sektoru odnosa. Biće vam potreban oprez jer će sve oko vas biti krhko I lomljivo. Pokušajte da sprečite da preterane emocije i reakcije naškode vašoj karijeri ili odnosu sa voljenom osobom. Mesec u Devici u subotu i nedelju fokusira svoju energiju na prijateljstvo i društvene odnose, a njegov sekstil sa Venerom podstiče vas da provodite vreme sa svojim najmilijima.

 

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker