brojevi kažu

Uz pomoć datuma rođenja saznajte šta vas očekuje u BUDUĆNOSTI: U jednom broju ćete prepoznati sebe

0

Kada izračunate vaš broj, moći ćete da pametno da usmerite svoj život.

brojevi, Numerologija
foto: Shutterstock

Vaš broj je 5

Trebalo bi da nađete posao iz kojeg možete otići i vratiti se kad god želite. Finansijski uspeh će doći kao rezultat saradnje sa drugim ljudima. Nemojte se plašiti da promenite oblasti aktivnosti, da se oprobte u nečem novom. Vama rutina brzo dosadi.

Negativne osobine: neodgovornost, ravnodušnost.

 

Vaš broj je 6

niste vođa, već sledbenik. Da biste stvorili povoljnu energiju za privlačenje novca, obratite pažnju na svoje okruženje. Nemojte se plašiti da iskoristite činjenicu da ste slatki, dopadljvi i otvoreni. Ljudima delujete kao pravična osoba koja uspešno rešava zadatke. Vaš finansijski uspeh ima najviše šansi da se dogodi ukoliko se bavite obrazovanjem, brigom o drugima, uređenjem doma...

Negativne osobine: gordost, mešanje u tuđe stvari, tvrdoglavost, potiskivanje

 

Vaš broj je 7

Stalno ste u potrazi za novim saznanjima, volite da primate nove informacije. Sedam je broj samaca: verovatno volite da provodite mnogo vremena sami sa sobom, kao i da radite sami. Uspeh vam dolazi kao rezultat individualnog i napornog rada. Da biste privukli bogatstvo, iskoristite ovo vreme za čitanje, razmišljanje, učenje, izmišljanje nečeg novog. Vama se ne savetuje fizički rad, na taj način nećete zaraditi novac. Samouvereni ste, uravnoteženi, imate izvanredne mentalne sposobnosti.

Negativne osobine: nestrpljivost, sklonost melanholiji, tajnovitost

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker