ples planeta

VIKEND horoskop, od 17. do 19. juna: Nad Ribama se nadvijaju TAMNI OBLACI, Blizanci ne skidaju osmeh (ZA SVAKI ZNAK)

0

Proverite šta vas sve čeka u narednim danima

muzika, Muzika, opuštanje
foto: Shutterstock

Vaga


Osećaj nesigurnosti može vas pratiti tokom većeg dela vikenda, ali će vrlo brzo aspekti biti povoljniji. Obavezno učinite nešto lepo za sebe i okušajte se u svemu što želite — iznenadićete se koliko zapravo možete i umete!


Škorpija


Problemi u komunikaciji mogu da se jave i kod Škorpija, naročito unutar porodice ili s emotivnim partnerom. Međutim trigon između Sunca u Blizanacima i Meseca uskoro će sve stabilizovani, pa nastupa spokoj i prilika da se izglade sve ljubavne muke.


Strelac


Upravo vam prolazio period u kom ste bili manje otvoreni i dinamični nego inače. Strelac se vraća u svoje uobičajeno stanje, a kad je on u elementu to znači — avantura, druženje, dešavanja.


Mesec u Ribama u vašoj četvrtoj kući doma mogao bi da vas podstakne da uradite nešto lepo za ukućane, makar i sitnicu koja će im značiti.

 


Jarac


Pripadnicima ovog znaka koji su razmišljali o promeni posla mogla bi da se pojavi odlična ponuda, vredna razmatranja. Pored toga, položaj planeta pojačaće vašu humanu stranu, pa ćete pokazati svoje veliko srce.


Vodolija


Nemojte se začuditi ako primetite pad energije tokom vikenda. To će potrajati sve do subote uveče, kada ćete biti dinamičniji, a pojačaće se i strastvenost i kreativnost.


Ribe


Imaćete osećaj da vas nešto guši i opterećuje, a bićete i vrlo lošeg opterećenja. Ne smete dozvoliti takvoj atmosferi da vam uništi slobodne trenutke, već se posvetite sebi i radite stvari koje vam prijaju.

makonda-tracker