astro kaže

Vikend horoskop od 3. do 6. juna: Blizance čeka uzbudljiva avantura, a tek Vage...

0

Planete su vam pripremile neverovatne dane koji vam dolaze.

Osmeh
foto: Profimedia

 

Lav

 

Mesec u Raku u dvanaestoj kući u petak ujutru povećava vašu osetljivost, pomažući vam da u potpunosti uživate u prolazu Meseca kroz vaš znak. Kada Mesec pređe u Lava i kreira sekstil sa Suncem u Blizancima, u vašoj jedanaestoj kući prijateljstva u subotu uveče, planirajte nešto zabavno sa svojim prijateljima i budite sigurni da će se svi dobro zabaviti.

 

Devica

 

Osećate se kao da ste sami i konačno možete ponovo da razmišljate jasno dok vaša vladajuća planeta, Merkur, ide direktno u petak ujutru! Proslavite tako što ćete izlaziti. Istražite nove stvari, aktivnosti i avanture. Mesec u Lavu u vašoj dvanaestoj kući u trigonu sa Jupiterom u vašoj osmoj kući intimnosti donosi dobre šanse za romansu u subotu uveče. Planirajte nešto zabavno i uživajte u romantičnoj energiji.

 

Vaga

 

Vatreni Mesec u Lavu harmonizuje se sa vašom energijom Vaga ovog vikenda, osvetljavajući vašu jedanaestu kuću druženja i prijateljstva. Dok kvadrat sa vašom vladajućom planetom Venerom, otežava tolerisanje površnih susreta, povezivanje sa srodnim dušama će biti ispunjeno. Mars u vašoj sedmoj kući partnerstva u tribini Meseca nagoveštava romansu. Podesite raspoloženje i uživajte u onome što sledi.

 

Škorpija

 

Ranojutarnja opozicija između vaše vladajuće planete, Plutona, i Meseca u Raku u petak ujutru može učiniti vaše putovanje na posao emocionalno ispunjenim. Na sreću, to je kratkotrajan period. Merkur se okreće direktno u vašoj sedmoj kući partnerstva, a Mesec u Lavu u trigonu sa Jupiterom, stavljajući romantiku i brigu o sebi na dnevni red. Trigon Meseca u Lavu na Marsu ispunjava vas obiljem dobre energije, omogućavajući vam da uživate u ostatku vikenda.

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker