astro kaže

Vikend horoskop od 3. do 6. juna: Blizance čeka uzbudljiva avantura, a tek Vage...

0

Planete su vam pripremile neverovatne dane koji vam dolaze.

foto: Shutterstock / Krakenimages.com
foto: Shutterstock / Krakenimages.com

 

Ovan

 

Hodaćete po suncu sa trigonom između Meseca u Lavu i Jupitera u Ovnu u petak, pored subotnjeg trigona između Meseca i vaše vladajuće planete, Marsa u Ovnu! Vaša kreativnost je epska, vaše samopouzdanje i ambicija su jaki, a vaša ukupna sreća u životu je duboko ispunjena. Sa retrogradnim Saturnom u vašem jedanaestom polju, možda ćete imati prijatelja koji bi mogao da vam pomogne.

 

Bik

 

Mesec u Raku u petak ujutru je u harmoniji sa vašom energijom Bika, a sekstil Merkura u kombinaciji sa pozicijom Meseca u vašoj trećoj kući čini ovo idealnim danom za fokusiranje na komunikaciju svih vrsta. Kvadrat između vaše vladajuće planete, Venere u Biku, i Meseca Lava u subotu ujutru navodi vas da žudite za sopstvenim društvom i izbegavate društvo koje crpi vašu kreativnost i sreću.

 

 

Blizanci

 

Vaša stopala ponovo imaju krila dok vaša vladajuća planeta, Merkur, ide direktno u petak ujutro. Široki osećaj slobode može da vam se vrti u glavi, pa odvojite vreme da se prilagodite ovoj novoj energiji. Mesec u Lavu se usklađuje sa vašom energijom Blizanaca jer osvetljava vašu treću kuću zajednice, veze i komunikacije. Bićete neverovatno popularni i traženi ceo vikend.

 

Rak

 

Mesec u Raku u petak ujutru osvetljava vaše samopouzdanje i samopoštovanje, a trigon sa Neptunom produbljuje vaše duhovne veze i darove. Pored toga, Merkur se okreće direktno u vašoj jedanaestoj kući prijateljstva i društvenih odnosa, tako da je vreme provedeno sa srodnim dušama posebno korisno ovog vikenda. Trigon Meseca u Lavu i Marsa u Ovnu može da generiše energiju koja vam pomaže da konačno postignete važan cilj.

 

Nastavak na sledećoj strani... 

makonda-tracker