brojevi kažu

Možda vam predstoji unapređenje na poslu ili ćete se osloboditi stresa: Kada vidite 333 očekujte važne promene

0

Ovo je signal da vas čekaju snažne promene, ali na bolje - evo šta znači kada često viđate broj 333!

foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

Numerolozi smatraju da nizovi brojeva koji se ponavljaju imaju snažnu energiju i moćno simboličnoznačenje, piše Sensa. Uglavnom se najveše značaja daje nizu 111 koji predstavlja važan nagoveštaj, ali se smatra da i znak 333 može predstavljati da vas u životu očekuju značajne promene. Niz od tri trojke možete primetiti na satu, registracionim tablicama, televizoru, mobilnom telefonu, brojevima telefona, u datumu rođenja... Evo šta on zapravo otkriva o nama i našem životu?

 

Kada vidite broj 333, to može da znači da vas očekuju važne promene, kako u životu, tako i vaš promenjen stav prema sebi. Trojka simbolizuje promenu vašeg statusa, odnosno da ćete početi sebe da izražavate više, oslobodićete se onoga što vas muči i time će vaš položaj biti uticajniji. Međutim, do takvih pozitivnih promena može doći samo ako ih prihvatite.

 

 

Zato, kada se pojavi znak 333, poželjno je osetiti, analizirati, probuditi intuiciju. Tada je važno odgovoriti na sledeća pitanja - "Gde sam?", A ne "Ko sam?" Iskreno odgovorite sebi gde ste u odnosima, profesionalno, u svojoj interakciji sa porodicom - koliko je vaš položaj važan i da li želite da ga poboljšate. Na ovaj način možete uvideti onaj aspekt života koji vam je najvažniji i u kojem se najbolje osećate, ali i koje promene su vam neophodne kako biste još više napredovali.

 

Brojevi
foto: Shutterstock

 

Broj 333 simbolizuje da može doći do nekog razvoja događaja. Na primer, na poslu iz nižeg prelazite u viši položaj, rešavate probleme u vezi, shvatate koji ljudi vam više nisu potrebni, koji vam zavide, ili da ćete uskoro razumeti kako biti u prednosti u odnosu na konkurenciju. U ovom trenutku je važno osvestiti i koje greške smo u prošlosti pravili, kako ih sada rešiti ili sprečiti da se ponove.

 

Magičan numerološki niz 333 podstiče vas da se izrazite na životpisniji način, da prelazite na viši nivo, ali da se morate osloboditi svega što vas blokira i sprečava da dalje rastete. Zasijaćete na sceni života, pa dobro iskoristite šansu koja vas očekuje, jer se takva prilika ne daje baš često.

 

 

makonda-tracker