astro

LJUBAVNI HOROSKOP ZA 12. AVGUST: Kod Lavova sve pršti od strasti, Vodolijama je dan za dramu

0

Proverite šta vam zvezde predviđaju na planu ljubavi za danas...

foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

Osim dnevnog horoskopa, proverite ljubavni horoskop za svoj horoskopski znak za danas:

 

OVAN

 

Neočekivani razvitak na polju ljubavi i vas će iznenaditi. To može biti i susret s prijateljem za koji će se ispostaviti da i nije više tako prijateljski. Čeka vas pomalo dramatičan završetak dana; shvatićete da ta posebna osoba drugačije razmišlja od vas, ali u isto vreme vas i potpuno razume.

 

BIK

 

Shvatićete danas kolika je razlika između ljubavi "na brzinu" i one kojoj treba vremena da cveta. Velike mogućnosti vas čekaju za prelepu vezu, ali morate uhvatiti šansu za ljubav. Budite hitri, inače je lako možete propustiti.

 

BLIZANCI

 

Imate tri opcije danas: ili da se sklonite, ili da zaboravite na osobu koja vam se mota po glavi, ili da prihvatite svim srcem šansu koja je ispred vas. Zvezdani aspekti za danas ukazuju na posebnu priliku sa nekim ko ne prihvata društvene norme, mnogo priča, a u isto vreme vas spušta na zemlju. Bili biste interesantan par. 

 

RAK

 

Danas je dan za dileme. Morate voljenoj osobi reći sve što vam je na umu i što vas već dugo muči. Brinete već neko vreme, ali rešenje je da kažete istinu. Ipak, splet okolnosti biće takav za mnoge Rakove da će voljena osoba saznati tu istinu i pre nego što joj kažete. 

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker