astro

LJUBAVNI HOROSKOP ZA 11. AVGUST: Ovnovima je dan za zavođenje, Ribe rešavaju probleme s partnerom

0

Proverite šta vam zvezde predviđaju na planu ljubavi za danas...

foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

Osim dnevnog horoskopa, proverite ljubavni horoskop za svoj horoskopski znak za danas:

 

OVAN

 

Danas je dan za zavođenje, a to možda dovodi i do toga da se neko vaše prijateljstvo produbi na romantičan način. Možda ćete upoznati nekog novog  u kancelariji, na poslu, a možda tamo gde najbolje očekujete. Ipak, budite sigurni da će biti interesantnih zbivanja.

 

BIK

 

Ljubav ponekad cveta u okruženju kakvo nikad ne biste ni zamislili da je pogodno za početak nove romanse. Nove dimenzije se pokazuju iznenada i ne biste ni slutili koliko lepih stvari vas čeka. Uz današnju energiju planeta stvari se kreću u smeru koji biste samo mogli da priželjkujete. Čeka vas noć puna zabave.

 

BLIZANCI

 

Poznati ste kao neko ko je emotivno nedostupan u neku ruku, ali veoma ste strastveni, što danas dolazi do izražaja. Posebno ćete se zbližiti sa važnom osobom u svom životu (ili onom koja ima tendenciju da postane važna), a položaj zvezda označava novu šansu da kreirate jaku vezu koja će trajati.

 

RAK

 

Vašem partneru je posebno zabavno u vašem društvu danas, posebno ako ste u poslednje vreme imali turbulencije u vezi. Planetarna energija vam danas ide na ruku, te nećete dobiti ništa sem podrške i pažnje. Ovo će imati samo pozitivni utisak na vas.

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker