astro

LJUBAVNI HOROSKOP ZA 6. AVGUST: Vodolije su dugo čekale na OVAKAV dan, Jarčevi, ne igrajte u vezi na sigurno

0

Proverite šta vam zvezde predviđaju na planu ljubavi za danas...

foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

Osim dnevnog horoskopa, proverite ljubavni horoskop za svoj horoskopski znak za danas:

 

OVAN

 

Prolazite kroz proces transformacije već par meseci, a u poslednje vreme je to izraženo - i posebno danas. Aspekti planeta vam idu na ruku, u procesu prepoznavanja sebe ste i jedna posebna veza s nekim je na vidiku. Promene donose radost za vas.

 

BIK

 

Zbog čega imate utisak da će sve poći po zlu, kad niste načinili ni prvi korak? Trenutni aspekti planeta pokazuju da ne možete predvideti šta će se desiti. Možda se iznenadite. Vaša simpatija čeka da načinite prvi korak, ali vi sumnjate u sebe. Budite iskreni: šta imate da izgubite?

 

BLIZANCI

 

Promena za vas je brza i iznenadna. Današnja astro energija pomaže vam da shvatite da morate usporiti i polako napredovati u svojim vezama. Otvorite se, izrazite želje, dozolite sebi da se dobre stvari dese. Bićete oduševljeni rezultatom laganog pristupa.

 

RAK

 

Ako stvarno želite da otkrijete šta to partner krije od vas u vezi, naučite kako da dođete do odgovora. Niste sigurni da li želite da budete grubi i direktni ili da suptilno dođete do odgovora, ali što duže budete čekali, više ćete žaliti zbog toga.

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker