TAJNE BROJEVA

Numerološka prognoza za 28. JUL: Peticama i Devetkama danas baš sve ide od ruke

0

Izračunajte svoj bioritamski broj i proverite šta bi danas trebalo da uradite!

foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

Svaka vrsta numerološke prognoze se odnosi na bioritamski broj vaše numerološke kombinacije koja se dobija sabiranjem vašeg kompletnog datuma rođenja.

 

Na primer, ako ste rođeni 25.8.1976. sabiranjem 2 + 5 + 8 = 15 i svođenjem na jedan broj 1 + 5 = 6 dobijate prvi, bioritamski broj, koji podleže promenama iz dana u dan, iz meseca u mesec.

 

Ako je vaš bioritamski broj:

 

1

 

Budite sigurni da druge tretirate sa dovoljno saosećajnosti i nežnosti. Dobro će vam ići vođstvo na svim poljima, ali više ćete brinuti o svojim ambicijama, nego o potrebama drugih. Pošto se trudite da postignete sve zacrtano, ovo bi danas moglo nekoga i da povredi. Usporite i obratite pažnju na okolinu.

 

2

 

Preuzimanje odgovornosti danas će vam ići tako lako i svaku situaciju ćete moći da rešite. Iskoračićete ispred drugih, govoriti glasno i rešavati situacije. Ne trošite vreme na stvari koje vam nisu važne. Imate odlične ideje i rešenja od kojih drugi mogu imati samo benefite. Vaše veštine će se ceniti. Ako imate šansu da probate nešto sasvim drugačije, uradite to.

 

 

3

 

Snažan osećaj vođstva će vam danas biti primaran. Prirodno se odlično snalazite kad su u pitanju društvene prilike, a ovo je vaša odlična karakteristika. Ipak, prepoznati ovu sposobnost i sprovesti je u delo na najbolji način jeste potpuno drukčija stvar. Ovo će vas dovesti u centar pažnje, a na vama je da je iskoristite na najbolji mogući način za sebe.

 

4

 

Danas je dan za nove ideje. Imaćete motivaciju, stimulaciju i bićete angažovani u više različitih kreativnih aktivnosti. Ovo je dobra stvar za vas, posebno jer ste u poslednje vreme mnogo radili i niste videli šta se dešava oko nas. Pogledajte dobro šta se zbiva u vašem okruženju i nametnite svoju ulogu. To će vam podmladiti i um i duh.

 

5

 

Očekujte da se istaknete u gužvi danas. Bićete u centru pažnje, ali samo ako to i želite. Ovo je prilika da pokažete svoje talente i sve u šta ste uložili dušu i srce. Vaše ideje će biti odlično primljene. Ne odustajte. Iskoristite šansu da izrazite misli i osećanja. Biće odličan dan za vas.

 

 Nastavak na sledećoj strani...

foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

6

 

Ukoliko ste nadređeni drugim ljudima, ne tražite nerealne stvari od njih. Niko ne radi na isti način. Strpljenje je ono što vam danas nedostaje, a to će vam doneti možda i najveće izazove sada. Ostavite druge da rade na način na koji mogu i umeju, a rezultati će doći prirodno i bće najbolji mogući.

 

7

 

Danas ćete biti veoma impulsivni. Bićete i više nego puni elana i poleta, a stvari vam neće delovati strašno i rizično kao inače. Upustićete se u nepoznato i u poduhvate u koje možda inače i ne biste. Prvo dobro promislite pre nego što delate. Nove stvari jesu zabavne, ali bitno je da ne budu opasne po vas!

 

8

 

Pripazite da danas ne budete puni sebe. To vam neće ići na ruku. Možda imate više veština i kvalifikacija od drugih, ali hvaljenje time će vam se obiti o glavu. Ako budete arogantni pred nadređenima, možete trpeti posledice. Koliko god da volite da budete sami, ostanite skromni danas, jer postoji šansa da oterate nekoga od sebe ili ga jako uvredite.

 

9

 

Ovo će biti odličan dan za vas. Prirodno ćete se snalaziti u svim problematičnim situacijama, bilo da su u pitanju poslovni problemi ili konflikti u porodici. Otkrivaćete svoje sposobnosti kojih niste bili ni svesni. Pravo je vreme da uplovite u poduhvat koga ste se plašili, jer ne možete pogrešiti danas. Sve vam ide od ruke.

 

 

makonda-tracker