TAJNE BROJEVA

Numerološka prognoza za 25. jul: Devetke su sklonije povredama, Jedinice čeka poboljšanje na polju novca

0

Izračunajte svoj bioritamski broj i proverite šta bi danas trebalo da uradite!

foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

Svaka vrsta numerološke prognoze se odnosi na bioritamski broj vaše numerološke kombinacije koja se dobija sabiranjem vašeg kompletnog datuma rođenja.

 

Na primer, ako ste rođeni 25.8.1976. sabiranjem 2 + 5 + 8 = 15 i svođenjem na jedan broj 1 + 5 = 6 dobijate prvi, bioritamski broj, koji podleže promenama iz dana u dan, iz meseca u mesec.

 

Ako je vaš bioritamski broj:

 

1

 

Vaši brat ili sestra stajaće uz vas. Ovaj dan će biti mentalno i fizički izazovan za vas. Osećaćete se energično nakon dugog vremena tenzije. Biće novčanog poboljšanja. Ljubav ispoljavate na najluđe i neobičnije načine nego do sad. Vaš srećan broj je 9 i srećna boja je crvena.

 

2

 

Ispuniće vas ako uradite nešto humanitarno ili donirate novac, garderobu, hranu... Srećni ste i zadovoljni, a možda ćete danas ostvariti nešto veoma značajno. Dobrog ste zdravlja. Upoznaćete nekoga ko će vas zasmejavati kao što odavno niko nije. Srećan broj vam je 22, a srećna boja tamnosiva.

 

 

3

 

Teško vam je da kažete "ne" ljudima, iako vas to vodi u nevolju često.  Ipak, danas ste srećni i zadovoljni ostvarenom komunikacijom sa nekim izdaleka. Tokom dana ćete možda osetiti simptom prehlade ili glavobolju.  Možete upoznati zanimljivu osobu u nekoj formalnoj prilici. Srećan broj vam je 1, a srećna boja narandžasta.

 

4

 

U skorijoj budućnosti će vam dobro doći to što ste se aktivirali na društvenom planu. Upoznaćete neke važne osobe, tako da budite diplomatski nastrojeni. Ne svađajte se. Moguće je da ćete se razočarati u nekog bliskog. Niste sigurni u svoja osećanja prema određenoj osobi. Srećan broj vam je 1, a srećna boja narandžasta.

 

5

 

Odlično vam ide društveni život. Zbog užurbanog ritma moguće da osećate umor. Vodite računa o svom zdravlju. Biće prilike i ideja za početak porodičnog biznisa. Privući će vas nova osoba ili možda čak stara ljubav. Srećan broj vam je 17, a srećna boja tamnosiva.

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker