astrologija

VODITE RAČUNA O OVIM SUDBONOSIM SPOJEVIMA: Evo koji horoskopski znaci vam mogu biti SRODNE duše!

0

Ukoliko ste nedavno upoznali simpatiju, proverite šta je u horoskopu.

ljubav, par, horoskop, romantika, zaljubljeni par, zagrljaj
foto: Shutterstock

Potencijalne srodne duše: Riba, Devica, Jarac i Rak.

 

Strelac

 

Srodna duša Strelca: Osoba otvorenog uma i slobodnog duha koja ne pokušava da ga promeni

 

Strelčevi cene svoju slobodu i nezavisnost i ne treba im neko previše posesivan ko će da im visi za vratom. Njihova idealna srodna duša je neko ko voli zabavu i pristupa životu otvorenog uma. Ne vole beskrajna pravila i rutinu niti im treba neko ko će da pokuša da ih promeni ili popravi, kao da us projekat. Njihova srodna duša je neko ko može da ih izgradi i koga mogu da povedu na put, a ne neko ko želi da im polomi krila.

 

Potencijalne srodne duše: Lav, Vodolija, Ovan i Vaga.

 

Jarac

 

Srodna duša Jarca: elegantna, otmena i intrigantna duša sa stilom koja može da okupira njegov um i ostane verna do kraja

 

Jarac se ne boji da bude izbirljiv kada se radi o ljubavnicima. Njegov idealan partner mora da poseduje nešto elegancije i stila, kao i da bude ponosan na to što jeste. Takođe bi trebalo da ude inteligentan, ali pre svega, treba da bude pouzdani i veran jer Jaračevima je potreban neko na koga mogu da računaju. ti.

 

Potencijalne srodne duše: Ribe, Bik, Devica i Škorpija.

 

Vodolija

 

Srodna duša Vodolije: Posvećena osoba koja voli zabavu, s uvrnutim smislom za humor i talentom za kuvanje

 

Idealna srodna duša Vodolije treba ima zabavnu i ekstrovertnu narav i mora da bude raspoložena za povremenu avanturu. Takođe ga strašno privlače oštroumne osobe koje imaju uvrnuti smisao za humor. Ako ga možete nasmijati možete ga naterati gotovo na sve. Ako znate da kuvate, to je veliki plus, jer Vodolija baš uživa u hrani.

 

Potencijalne srodne duše: Vaga, Ovan, Blizanci i Strelac

 

Ribe

 

Srodna duša Riba: Samouverena osoba kreativnog uma koja je na njihovoj talasnoj dužini

 

Ribe žive u svom svetu i nikad ne shvataju život previše ozbiljno. Njihova idealna srodna duša je osoba sa zdravom dozom samopiuzdanja, divljim i kreativnim umom, kao i sposobnošći da misli nelinearno. Najviše od svega treba im neko sa kim mogu da se povežu i komuniciraju na dubok i smislen način.

 

Potencijalne srodne duše: Rak, Jarac, Bik, Škorpija

 

 

 

makonda-tracker