ovo niste znali

TAJNA LEŽI U DATUMU VAŠEG ROĐENJA: Saznajte šta ste bili u prošlom životu

0

Datum kada ste rođeni krije tajne...

foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

9. Od 11. do 31. marta, od 18. do 29. oktobra, od 19. do 31. decembra

 

Vi ste u prošlom životu bili veliki govornik

 

Veliki govornik

 

Bili ste vrlo pametan strateg s velikim govorničkim sposobnostima. Vaša slabost – vaša romantična strana i nežno srce. Ljubav ste iskusili telom i dušom, a dali ste više nego što ste primili. Nije iznenađujuće da ste postali osvetoljubivi nakon što su vam slomili srce.

 

U sadašnjem životu još uvek imate govorničke sposobnosti i tražite još jači odnos s drugima. Ne podnosite zločeste ljude. Za prijateljstvo ćete dati sve i vaši prijatelji uvek mogu računati na vas. U ljubavi ste vrlo sumnjičavi i ljubomorni.

 

10. Od 28. maja do 18. juna, od 28. septembra do 2. oktobra

 

Vi ste u prošlom životu bili pustolov s nežnim srcem

 

Pustolov nežnog srca

 

Smisao života za vas bio je u tome da otkrijete nepoznata mesta. Imali ste vrlo znatiželjnu ličnost s divljom maštom i nastojali ste ugasiti žeđ za avanturom.

 

Želeli ste da naučite mnoge strane jezike i posetite mnoga neotkrivena mesta.

Sada ste vrlo nezavisna osoba, s raznim interesovanjima. Ipak, nastojite da otkrijete nove horizonte i ne želite se usidriti na jednom mestu. U ljubavi tražite svoju srodnu dušu.

 

 

11. Od 1. do 19. aprila, od 8. do 17. novembra

 

Vi ste u prošlom životu bili poznati buntovnik

 

Poznati buntovnik

 

Vi ste stalno nastojali otkriti mistično. Imali ste veliku proročku moć i zasigurno ste učestovali u beloj magiji. Bili ste vrlo društveni.

 

Vaša ljubav prema drugima bila je više duhovna nego fizička.

 

U sadašnjem životu ste autoritet s kritičkim umom. Jako cenite osetljive i mudre ljude. Sjajan ste psiholog, brzo shvatite što ljudi skrivaju od vas. U ljubavi dajete sve i želite isto od svog partnera.

 

12. Od 1. do 7. januara, od 19. do 28. juna, od 1. do 7. septembra, od 18. do 26. novembra

 

Vi ste u prošlom životu bili briljantan intelektualac

 

Intelektualac

 

Vaši glavni kvaliteti su bile iskrenost i inteligencija. Nije vam nedostajalo zavidnih neprijatelja zbog vašeg briljantnog uma. Vaše proročke vizije bile su duboko povezane s vašom intuicijom. Stalno ste žudeli za novim znanjima i otkrićima.

 

U ovom životu imate veliki osećaj dužnosti prema ljudima. Imate mnoge pozitivne osobine. Sada je vaš intelekt mnogo veći, a vi se trudite duboko istražiti dušu. Vaš moto je: “Želim otkriti korene svih tajni.”

makonda-tracker