astro

OVO SU NAJGORE OSOBINE HOROSKOPSKIH ZNAKOVA: Svako od nas ima bar 1 lošu naviku u vezi - evo šta o tome kaže ASTROLOGIJA

0

Svaki od 12 znakova zodijaka ima bar jednu lošu naviku u vezi, a u nastavku proverite koje od njih se vezuju za vaš horoskopski znak

veze, svađa
foto: Profimedia

Devica

 

Perfekcionizam je najveća mana osoba rođenih u znaku Device, ali one to smatraju svojom vrlinom. Naglašavanje stvari koje ne valjaju kod partnera im nije samo usputni hobi, to je njihov poziv.

 

Vaga

 

Pristupačnost i komunikativnost su toliko izražene osobine ljudi rođenih u znaku Vage da ponekad zaboravljaju na osobu s kojom su na "sudaru". Flertuju u nedogled.

 

Škorpion

 

Škorpioni misle da partneru pokazuju odanost i bezuslovnu ljubav, a zapravo su samo jako posesivne, ljubomorne i često agresivne osobe. Kaže horoskop, ne mi.

 

Strelac

 

Njihova svestranost ih doslovno vuče na sve strane, zbog čega im zapostavljanje partnera nije stran pojam. Strelčevi, naravno, uopšte ne vide problem u tome, jer oni se samo bave stvarima koje ih u tom trenutku zanimaju.

 

Jarac

 

Jarčevi vole da ulažu trud u svoje ciljeve, ali često zaborave da se opuste i pokazuju nerazumevanje prema partneru koji ponekad samo želi da uživa u životu, bez pritisaka.

 

Vodolija

 

Vodolije obožavaju da šarmiraju ljude i da ih navedu ih da se zaljube u njih, čak i ako nemaju nameru da ostvaruju ništa više od prijateljstva. Ne moramo da objašnjavamo zbog čega to baš i nije dobro, zar ne?

 

Ribe

 

Ribe ljubav dele šakom i kapom, a kad su svađe u pitanju, radije se povlače i čekaju da se stvari reše same od sebe. Zbog toga deluju poprilično dosadno u vezi - ne može sve uvek da bude divno i krasno.

 

 

makonda-tracker