ASTRO

DNEVNI HOROSKOP ZA 24. MAJ: Ovnovi, pojavila se nova osoba koja je veoma lako privukla vašu pažnju!

0

Saznajte šta su vam zvezde pripremile...

leto, horoskop, sreća
foto: Shutterstock

STRELAC

 

POSAO: Niste zadovoljni atmosferom koja vlada na vašem poslovnom planu i planirate neke manje promene. Uskoro vas očekuje pozitivan period za vaše ideje.

LJUBAV: Vodite se svojim emocijama i možete biti veoma impulsivni. Vašem novom partneru se to veoma dopada. Strastvenost koju posedujete nije mogao da nađe ni sa kim drugim.

ZDRAVLJE: Povedite računa o mogućim alergijama, ako ste već nekada do sada imali problem sa tim.

 

JARAC

 

POSAO: Potrebno vam je još neko vreme kako biste bili sasvim spremni da počnete da učite na svojim greškama. Nova iskustva i nove lekcije će vam biti značajne.

LJUBAV: Očekuje vas lepa komunikacija sa voljenom osobom. Na ovom planu nemate nikakve brige i probleme. Osećate se jako dobro pored svog partnera kome ste veoma privrženi.

ZDRAVLJE: Moguć je manji pad imuniteta. Povećajte unos vitamina i više odmarajte.

 

 

VODOLIJA

 

POSAO: Niste preterano raspoloženi za velike poslove danas, pa se više držite rutinskih obaveza. Kada to budete završili, ostaće vam još dosta slobodnog vremena.

LJUBAV: Emocije su vam veoma promenljive i više ni sami niste sigurni šta tačno želite da ostvarite na ovom polju. Potrebno vam je neko vreme da se stabilizujete.

ZDRAVLJE: Dobro se osećate i nemate nikakve probleme na ovom polju. Budite bez brige!

 

RIBE

 

POSAO: Očekuje vas pozitivna atmosfera na poslovnom planu, pogotovo ako se bavite prodajom ili iznajmljivanjem nekretnina. Pred vama je dobra zarada.

LJUBAV: Očekuje vas važan razgovor sa voljenom osobom. Tom prilikom ćete moći da se izjasnite i da kažete sve ono što vam leži na srcu. Rešićete neke bitne stvari.

ZDRAVLJE: Moguća je prolazna prehlada ali ne biste trebali da imate veće probleme kada je u pitanju polje zdravlja.

makonda-tracker