ASTRO

VEZA SA NJIMA JE PRAVI PAKAO: Ovi horoskopski znaci su toliko POSESIVNI da ćete od njih pobeći glavom BEZ OBZIRA!

0

Kada ste u romantičnoj vezi, malo posesivnosti u početku vam možda neće smetati, ali kako vreme prolazi, posesivnost bi mogla da se pojačava i da partner počne da vas guši.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Ako je verovati astrologiji, neki horoskopski znakovi više vole kontrolisati sve oko sebe od drugih, a proverite jeste li možda vi ili vaš partner među njima.

 

Bik

 

Bikova posesivnost proizlazi iz njihove potrebe da se osećaju sigurno pa mogu postati izuzetno teritorijalni. Bik od partnera očekuje apsolutnu odanost i vernost. Vole skupe i luksuzne stvari, ali ne žele da ih dele ni sa kim.

 

Škorpija

 

Škorpija je jako posesivna i sklona kontroli jer se nikako ne može rešiti osećaja sumnjičavosti i misli da će je voljena osoba izdati. Iako zna da je to što radi loše, svejedno neće prestati to da radi.

 

Lav

 

Lavovi vole lepe ljude i stvari i žele da im se svi dive. Vole se hvaliti, ali za sebe ne misle da su posesivni, ali, ako im na to ukažete, naljutiće se.

 

Rak

 

Rakovi vole kada im se poklanja pažnja. Znaju biti veoma naporni u vezi i zahtevati od partnera da svaki trenutak provode sa njim. Vole imati kontrolu nad vezom, a to može rezultirati njenim krahom.

 

Jarac

 

Jarci se jako vole hvaliti svime što poseduju i jako su ponosni sami na sebe. Rado će naglasiti da su oni nešto učinili i da nešto pripada njima. Ponekad znaju biti toliko posesivni i kontrolisati sve što se događa oko njih, da će oterati mnoge ljude od sebe.

 

 

makonda-tracker