ASTRO

ZA NJIH NE POSTOJE GRANICE: Ova tri horoskopska znaka su NAJVEĆI rasipnici NOVCA, šoping im je omiljena zanimacija!

0

Astrolozi su nam otkrili...

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Svi znamo bar nekoliko osoba koji su veliki hedonisti, a novac im traje samo nekoliko dana, jer su u stanju da potroše na hiljade dinara u kratkom roku. Ova tri horoskopska znaka prednjače u trošenju.

 

Lav

 

Lav je sve - samo ne škrt. Ima istančan ukus, a takođe je i materijalistički nastrojen. Budući da je poznat po dobrom stilu, svaki dan daje sve od sebe da svojim držanjem impresionira druge. Bilo da se radi o skupim satovima, velikim automobilima ili dizajnerskoj odeći: Lav ništa ne izostavlja i radije rasipa svoj novac umesto da ga gomila u banci. Istovremeno, ovaj horoskopski znak smatra se velikodušnim i darežljivim te stoga voli da daje skupe poklone voljenim osobama.

 

Vaga

 

Osobe rođene u znaku Vage takođe imaju rasipničku crtu - uostalom, živi se samo jednom! I tako se onda fino često dogodi da ovaj horoskopski znak krajem meseca ponekad živi izvan svojih mogućnosti i kupuje jedan skupi predmet za drugim. Vaga često dobije poriv za kupovinom, zbog čega bi se trebala češće zapitati treba li zaista određenu stvar. Još jedno tipično ponašanje Vage: zove dostavu hrane premda joj je frižider pun. Neretko je slučaj da neka hrana završi u smeću – a ovu vrstu otpada lako bi se moglo izbeći.

 

Hangar, Bluza, Kupovina
foto: Profimedia

Škorpija

 

Škorpija voli ići na (virtuelna) šoping putovanja i nagraditi se. Kupuje kad je srećna i želi učiniti nešto dobro za sebe, ali šopinguje i kad je tužna i traži utehu. U domaćinstvu takođe nema uštede: Škorpija umesto upoređivanja ugovora ostaje verna svojim pružaocima usluga iz lenjosti, čak i ako skuplje plaća. Istovremeno voli ulagati u neobične uređaje poput kuhinjskih mašina, usisavača na baterije, paročistača itd.

 

 

 

makonda-tracker