ASTRO

SA NJIMA SE NEMOJTE UPUŠTATI U RASPRAVE: Evo koji horoskopski znakovi važe za NAJTVRDOGLAVIJE!

0

Oni su snažni, nezavisni i odvažni. Ne dopuštaju da ih iko uzima zdravo za gotovo i uvek se nose sa svojim problemima.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Astrolozi otkrivaju koji horoskopski znakovi su najtvrdoglaviji, te oni koji ih razljute nikada se ne provedu dobro. Odmah nastaju prepirke i loše emocije.

 

Ovan

 

Ljudi rođeni u Ovnu žive pod vlastitim uslovima. Tvrdoglavi su i u sebi imaju borbeni duh, što im pomaže da se nose sa svim preprekama koje im se nađu na putu. Nikad ne odstupaju od izazova pa su veoma istrajni i odlučni.

 

Rak

 

Rakovi su osećajni, emotivni i brižni. Vole svim srcem i potrudiće se oko svega da bi obradovali svoje najmilije. No, ako ih izdate ili iskoristite njihovu dobrotu, pobrinuće se da vam daju do znanja da ste ih povredili.

 

manipulacija, svađa, raskid
foto: Shutterstock

Lav

 

Lavovi znaju svoju vrednost. Ako se neko pokuša zezati sa njima, u nevolji je! Lavovi su žestoki, snažni i odvažni. Neće odustati i zauzeće se za sebe kad se za tim ukaže potreba.

 

Škorpija

 

Škorpije su nezavisne i snažne. Navikli su da rade stvari samostalno i nije im prirodno da traže pomoć. Znaju rešiti sopstvene probleme i dovoljno su hrabri da ljudima daju do znanja koliko su snažni. Oni definitivno nisu oni sa kojima se treba petljati jer su tvrdoglavi, tajanstveni i intenzivni.

 

 

 

 

makonda-tracker