astro prognoze

VELIKI PROLEĆNI LJUBAVNI HOROSKOP: Koji horoskopski znak pronalazi srodnu dušu, a kome zvezde nisu naklonjene?

0

Veliki prolećni ljubavni horoskop za 2021. godinu!

foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

Venerin ulazak u hedonistički znak Bika odgovara pripadnicima znaka Raka, jer zemljani znak u kome će se ona nalaziti mesec dana odgovara ovom vodenom i emotivnom znaku. Kuća prijatelja im je veoma aktivirana ovog puta. Promene u kojima će učestovati sa njima u vidu društvenih događaja ili slavlja koji će da organizuju njihovi bliski prijatelji, kumovi ili školski drugovi, mogu da im donesu neke nove ili stare ljubavi u prvi plan. Stare simpatije, sećanje na neke prve ljubavi, zajednička druženja, slike i prepričavanja događaja iz škole, probudiće u njima staru vatru i želju da se ponovo daju i ponovo vole kao prvi put. Lepa sećanja na staro društvo, lepi događaji oko njih, aktiviraće ih. Planeta Mars ulazi u njihov znak, a to znači da će imati najviše energije tokom poslednje sedmice aprila i tokom maja, sve dok Venera ne promeni znak. Savet za njih je da ne drže u sebi neku emociju, nego da je podele sa drugom osobom, naročito ako su u vezi i osećaju nezadovoljstvo koje može da raste tokom narednog perioda. Lako je prebroditi krizu pa i ispraviti ponašanje partnera koje im ne odgovara, ako budu spremni na konstruktivan i iskren razgovor.

 

Lavovima planeta ljubavi Venera aktivira njihovu kuću statusa, karijere, ambicija pa i samog njihovog rejtinga i prezentacije u društvu. Vrlo su ponosni i osećaju moć, naročito što znaju da su voljeni. Tako se mogu osećati svi pripadnici ovog vatrenog znaka u aprilskim danima. Kada su zaljubljeni to se na njima vidi, tačnije sijaju posebnim sjajem i to ne kriju. Moguće je upravo da će oni svoju harizmatičnu šarmantnost pokazivati u javnosti na svakom koraku. Ukoliko su nedavno ušli u vezu, ovi dani će biti idealni da se zajedno pojave sa novim partnerom kod prijatelja, roditelja i u javnosti. Mars u znaku Raka od 23.aprila može da im pomuti vodu sa nekim starim i nezavršenim vezama, pa da im to podsvesno smeta. Savet je da iseku sve niti i misli koje ih vezuju za stare odnose i da krenu u nove ljubavi!

 

 

Devicama će prijati ulazak Venere u Bika, jer će im ona pokrenuti misli o ljubavi! U njima će ona podgrejati tople emocije, pa će se i oni naći u čudu, kako je sve drugačije u njima i oko njih. Analiza i kritika će umnogome da oslabe dok planeta ljubavi, zadovoljstva i uživanja bude rušila zidove i blokade koje su ovi racionalni i pametni ljudi stvorili u sebi nekad da ne bi ponovo bili povređeni. Ali ljubav je jača od svega. Kreće osmehom jedne osobe, a zatim nežnim rečima, pogledima a zatim sve postaje lepše i vedrije. Ljubav ruši teške misli, brige i zidove. Planeta Mars, koja je takođe važna u emotivnom životu svih, takođe odgovara zemljanom znaku Device, pa novi pogled na ljubav, nova filozofija i promena koju donose tranziti planeta na nebu ovog aprila će uticati kompletno na način gledanja i reagovanja na ljubav i opustiti obzirne i sumnjičave pripadnike ovog znaka.

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker