astro prognoze

VELIKI PROLEĆNI LJUBAVNI HOROSKOP: Koji horoskopski znak pronalazi srodnu dušu, a kome zvezde nisu naklonjene?

0

Veliki prolećni ljubavni horoskop za 2021. godinu!

foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

Krenulo je proleće, a čim grane Sunce i lepo vreme i mi se budimo. Želja za životom raste, ljubav i pozitivne emocije nas preplave. Ipak, planete se kreću po nebu i donose različite događaje za svakog posebno. Planeta ljubavi i zadovoljstva, Venera, diktira svojim kretanjem ritam našeg srca, pa kako ona upravo ulazi u svoje sedište, znak Bika, bićemo očevici bujanja života i strasti ali i osetiti na koži ovu promenu.

 

Neko će se sigurno zaljubiti, još ove sedmice, dok za druge ova promena može označavati buđenje neobičnih emocija koje doskora nisu ništa označavale, a sad se na neke odnose gleda potpuno drugačije. Venera će tokom ovog meseca napraviti i mnoge aspekte sa drugim planetama, pa kako generalno sve planete iz znaka Ovna, prelaze u Bika, može biti i raskida (kada Venera dođe u spoj sa Uranom, planetom koja voli i označava slobodu), ali i buđenja ljubavi između dugogodišnjih prijatelja, preterivanja u emotivnim izlivima, buđenja neumerenih želja, pa sve što Venera voli može da bude prenaglašeno (potreba za hranom, slatkišima, trošenjem itd). Pa da razjasnimo detaljnije ko se kome dopada i koga Venera voli više ovog meseca!

 

 

Veliki prolećni ljubavni horoskop!

Za Ovnove, Venerin ulazak u znak Bika, budi pre svega želju za stvaranjem i u finansijskom smislu, smeše im se dobici. Kuća hrane, uživanja ali i u psihičkom smislu vrednovanje sebe i svojih kapaciteta raste. Kako njihov vladar Mars, sredinom meseca ulazi u znak Raka, fokus njihove ljubavi i delovanja u ljubavnom smislu usmeren je na dom i porodicu. Ukoliko su nedavno ušli u zajednički život ili planiraju proširenje porodice, ono je vrlo moguće u toku ovog proleća. Ovnovi će uživati u porodičnom okruženju i stvaranju novog života, možda u kupovini novog stana koji će zajedno opremati ili biti orijentisani na svog partnera, svejedno, najveća ljubav ide i dolazi iz intimnog porodičnog kruga.

 

Bikovima ulazak Venere u njihov znak označava novi ljubavni početak pa i prema sebi mogu imati više ljubavi i poštovanja. Njihova ljubav ka partneru biće iskazana kroz komunikaciju, uz lagane šetnje, vožnju biciklom kroz prirodu. Upravo na takvim mestima Bikovi mogu i upoznati novu srodnu dušu, ukoliko su slobodni. Komunikacija je bitna, opuštena jutra u obližnjim kafićima, u baštama koje su okupane suncem uživaće u lepim pogledima. Život je lep, pisaće oni drugima i to će i misliti. Odnos sa bratom ili sestrom može biti takođe u prvom planu. Mogući su kraći putevi kod rođaka na selo, pa će ljubav teći, prema svemu, biće biti laganija nego inače, jer je evidentna podrška Marsa iz znaka Raka, od 23.aprila, koji im aktivira kuću intelekta.

 

Blizancima promena pozicije Venere na nebu aktivira kuću tajnih ljubavi, mašte i inspiracije. Moguće je da se zaljubljivanje desi preko interneta, u tajnoj prepisci sa nekim, sa kime je do sada bilo prijateljsko ćaskanje sada komunikacija postaje ozbiljnija i vrelija u emotivnom smislu. Preko znaka Blizanaca očijukaju Venera i Mars, jer će njen ljubavnik i planeta muškog principa takođe promeniti znak u poslednjoj sedmici aprila, u znak Raka, pa će to Bliznacima da aktivira i kuću vrednosti, dizanja samopouzdanja i njih aktivirati da sami rade na svojim, eventualnim, nesigurnostima. Kreće period slatkih tajni i poruka za kojim im zebe srce.

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker