icon-arrowicon-closeicon-commentsicon-galleryicon-nexticon-previcon-searchicon-totopsoc-commentsoc-fbsoc-gplussoc-inssoc-mailsoc-rsssoc-twittersoc-vibersoc-wupsoc-yt

astro prognoze

ERIS U ASTROLOGIJI DONOSI — RAZDOR: Evo kakvi sudbinski udari nam slede 13. i 14. aprila

Podeli:

Sunce će se 13. i 14. aprila poravnati sa patuljastom planetom Eris, evo šta to znači...

foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

Prema mitologiji, Eris je bila sestra Marsa, boga rata koji je poznat po tome što donosi strah i uništenje. Kao i svoj brat, Eris je donosila ratove, uništenja, a prema legendi ona je bila jedan od uzroka Trojanskog rata.

 

Eris u astrologiji donosi razdor, haotičnu energiju i prepirke, ali niakda to ne čini bez razloga. Njegova glavna misija je da se pojavi u našim životima kada nam je neophodna transformacija, a neslogu donosi kako bi se rodila veća harmonija.

 

Spoj Sunca i Erisa od nas zahteva da pronađemo sklad između uma, tela i duše. Vreme je da se povežete sa svojom dušom i zavirimo unutar svog bića.

Moguće je da ćese pojaviti neke turbulencije u našem životu, ali sada učite kako da se prilagodite promenama i pronađemo osećaj harmonije i jedinstva - prvo sa sobom, a onda sa našim okruženjem.

 

Eris je neustrašivi ratnik i pobunjenik, a kroz život je vodi srce. Uvek će uraditi ono što oseća, a njen zadatak je da nas podstikne da i mi glasno kažemo ono što mislimo i pokažemo šta osećamo.

 

Kako se Eris poravnava sa Suncem od 13. do 14. aprila, naša energija se menja.

 

Pronađite u ovim danima način da pojednastavite svoj život, rešite nesklad u svom životu i pronađite kreativne načine da svoj život transformišete u veću harmoniju.

 

Dok se Eris i Sunce sastaju svake godine, u 2021. godini njihova energija se aktivira i podiže na više nivoe zbog prisustva kvadrata sa Plutonom.

 

Eris i Pluton su već neko vreme u ovom kvadratnom poravnanju, pa iako ova energija nije nova, mogla bi se pojačati prisustvom Sunčeve energije.

 

I Pluton i Eris su moćne energije koje mogu doneti radikalne promene i potrebu za dramatičnom tranzicijom u našem životu. Kako se obe smatraju planetama više svesti i buđenja, njihovo prisustvo takođe može podstaći duhovna buđenja i nove životne puteve.

Iskoristite ovu energiju da pojačate svoju moć, više verujete svojim instinktima i probudite hrabrost i snagu kako bi se suočili sa izazovima.

 

Snaga je već u vama!

 

 

Inicijalizacija u toku...