nova energija

VENERA JE U RIBAMA, A TO ZNAČI SAMO JEDNO: Astro ljubavna prognoza za svaki horoskopski znak (do 21. marta)

0

Nežna i romantična Venera danas, 25. februara, prelazi u emotivni sanjivi znak Riba gde će ostati sve do 21. marta.

foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

DEVICA

 

Vreme je da zaplešete tango ljubavi. Osoba o kojoj odavno razmišljate može napraviti prvi korak. Ovo nije proilazna avantura zasnovana na strastima, već odnos koji može da preraste u nešto divno i veliko, ali samo ako se i jedna i druga strana potrude.

 

VAGA

 

Venera u Ribama jača vašu ljubav prema sebi i podstiče vas da se opustite. Učinite nešto lepo za sebe, iznenadite svoju dušu i telo. Meditirajte, idite sami na kratko putovanje, pripremite sebi omiljeni kolač, idite u spa ili na masažu... Zaslužili ste da obnovite energiju i maksimalno uživate.

 

ŠKORPIJA

 

Venera u Ribama aktivira vašu petu kuću sudbine i istinske ljubavi. Erotska energija vam donosi lepe promene, istraživnaje seksualnosti i obnavljanje bliskosti sa partnerom.

 

 

STRELAC

 

Meditacija je lek za vaše srce u narednim danima. Venera u Ribama podstiče vas da zalečite emotivne rane i pronađete mir kakav zaslužujete. Trenutno niste zainteresovani ili spremni za ozbiljne ljubavne veze, više vam prija da uživate u samoći i duhovno se razvijate.

 

JARAC

 

Venera u Ribama vam donosi samopouzdanje. Kada se pogledate u ogledalu, više nećete videti samo nesavršenosti, već razvijate osećaj ljubavi i poštovanja prema svom telu. U ovom periodu lakše prihvatate zdrave navike, što čini da se osećate i izgledate dobro.

 

VODOLIJA

 

Otkrivate sopstvene vrednosti i počinjete više da verujete u sebe. Vreme je da se oslobodite negativnih emocija i zauvek prekinete neke toksične odnose. Postajete svoj najbolji prijatelj i donosite dobre odluke. U život stižu pozitivne promene.

 

RIBE

 

Drage Ribe, Sunce i Venera borave u vašem znaku i donose vam ostvarenje želje. Bićete puni samopouzdanja i spremni da u emotivnom odnosu postavite zdrave granice. Talas pozitivne energije čini da zračite posebnom harizmom, što može doneti lepe promene na ljubavnom planu za slobodna srca. Iskoristite maksimalno ovaj period za ostvarenje planova.

 

 

makonda-tracker