ASTRO

DNEVNI HOROSKOP ZA 22. FEBRUAR: Vage, smeši se ljubav sa osobom koju upoznajete kroz posao ili neke poslovne prilike!

0

Saznajte šta su vam zvezde pripremile...

knjige, odmor, uživanje, devojka, žena, horoskop
foto: Profimedia

LAV

 

Posao će vam biti prilično naklonjen , očekujte stabilnost u poslovima i finansijama kao i mogućnost da konačno materijalizujete poslovne ideje i planove. Vrlo je moguće da će vaš emotivni odnos doći na veći ispit. Ne donosite odluke pod uplivom jakih emocija, savet je da sačekate još neko vreme. Proverite pritisak.

 

DEVICA

 

Budite obazrivi jer je prisutna mogućnost za svađe, sukobe i nesporazume sa kolegama, pa pripazite. Ovaj dan je dosta osetljiv za one koji su u dužim vezama ili u braku. Dolazi do emotivnog nezadovoljstva ali i preispitivanja emocija, sopstvenih želja i uverenja. Osetljiviji će biti mokraćni putevi, bubrezi i bešika.

 


VAGA

 

Za Vage koje se bave ekonomijom, finansijama, bankarstvom ili nekretninama, vreme je za realizaciju većih poslova kao i za poboljšanje finansija. Smeši se ljubav sa osobom koju upoznajete kroz posao ili neke poslovne prilike. Moguće su glavobolje kao i bolovi u vratu i rukama.

 

ŠKORPIJA

 

Nezaposlene Škorpije imaju veće šanse za zaposlenje , moguća je i pomoć, protekcija prijatelja. Odličan je period za tajne ljubavi, tajne veze, kao i za vraćanje bivših ljubavi. Slaba tačka su noge i prepone, više šetajte i bavite se sportom.

 

Nastavak na sledećoj strani!

makonda-tracker