ASTRO

KO BI REKAO? U horoskopu su totalne SUPROTNOSTI, ali ljubav OVIH PAROVA može da potraje VEČNO!

0

Kad je astrologija u pitanju, postoje parovi za koje bi se na prvi pogled reklo da su potpuno nekompatibilni, ali zapravo uz malo truda mogu savršeno da funkcionišu

foto: Shutterstock
foto: Shutterstock


Niko ne želi slomljeno srce, zbog toga mnogi i izbegavaju veze sa horoskopskim znacima sa kojima nisu kompatibilni. Možda bi ipak trebalo da pokušate jer, znate kako kažu, suprotnosti se privlače, možda stvari među vama ipak "kliknu".

 

Evo koji parovi, prema astrologiji, nisu kompatibilni "na prvu loptu", ali bi zapravo mogli da uspeju.

 

Ovan i Ribe

 

Ovan i Ribe imaju veoma različite ličnosti. Ovnovima vlada Mars, pa su oni uvek aktivni i borbeni, vole da sve bude kako su oni zamislili. Ribe ipak imaju nežniju prirodu, više vole da sačekaju, da sagledaju situaciju. Ipak, zajedno mogu biti dobar par. Kada razmislite, uvidećete da sve ovo ima smisla.

 

Ovan je nezavisan, a Ribe daju Ovnu dosta slobode, jer njima treba vreme za sebe, da mogu da se povuku u svoj svet snova. S druge strane, Ovan će razumeti da je Ribama potrebno više vremena za sebe, jer poštuju lični prostor i privatnost. Oni se dobro dopunjavaju, jer Ribe imaju ideje, ali Ovan može da pomogne da se sve realizuje, tako da je svako srećan u svojoj ulozi.

 

Bik i Strelac

 

Oni su na prvi pogled skoro suprotni znaci, ali zapravo nisu toliko različiti. Kada se gleda sa strane, deluje kao da nemaju ništa zajedničko. Bik voli osećaj sigurnosti, a Strelac stalno želi da izađe iz zone komfora i da istraži nove horizonte. Kada je loš dan, Bik želi da leškari ispod ćebeta, možda da čita neku knjigu i da uživa u hrani. Strelac će verovatno da ide da šeta ili da igra na kiši. Samo je bitno da se nešto dešava.

 

Postoji dosta zajedničkih stvari koje dele ova dva znaka. Prvi i najbitniji, Bik i Strelac su senzualna bića. Hemija je gotovo sigurna, a imaju i omiljena mesta na kojima jedu i slušaju sličnu muziku. Oni su veoma iskreni i ne vole da lažu i da se foliraju. Ovo može dovesti do toga da odnos napreduje, da imaju dosta poverenja jedno u drugo, a to je najbitnije u vezi.

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker