astro

LJUBAVNI NEDELJNI HOROSKOP: Jedan znak čeka prava radost na ovom polju, drugima sledi napet period (do 5. januara)

0

Nedeljni ljubavni horoskop do 5. januara 2021. godine!

foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

OVAN

 

Ljubav: Pun Mesec u sredu aktivira vašu potrebu za definisanjem statusa u emotivnoj vezi u kojoj ste. Venera istog dana dosta loše utiče na vašu ljubavnu priču, pa to može da donese nesigurnost u partnera ili da osoba do koje vam je stalo šalje kontradiktorne signale. Ne znate na čemu ste pa vas to može najviše nervirati tokom ove sedmice.

 

BIK

Ljubav: Sreda je dan kad Venera pravi dosta napet odnos sa Neptunom, što može da donese nemire do kraja sedmice u vašem emotivnom životu. Ne mora da partner bude inicijator tih nesigurnosti, moguće je i da se pojavi i neka druga osoba, koja vas zainteresuje. Ipak, u pitanju je loš aspekt, pa od novih mogućnosti nema ništa. Ukoliko ste slobodni, ne ulažite velike nade u nove veze, za koje mislite da mogu biti dugoročne. Pričekajte Novu godinu za ozbiljnije ljubavne priče.

 

 

BLIZANCI

 

Ljubav: Pozicije na nebu ove sedmice idu vam u prilog u vezi ljubavi i ljubavnih tema. Moguće je i da tokom poslednjeg dana ali i sledećih koji kreću u novoj godini i upoznate nekog ili se sretnete ponovo sa nekom osobom koju ste simpatisali. Imate dosta lepih ideja , šarmantni ste i plenite pažnjom i pričom druge, pa iskoristite to tokom naredne sedmice.

 

RAK

 

Ljubav: Pun Mesec u sredu donosi maksimalnu osetljivost i fokus na ljubav. Emotivna priča u kojoj ste dobija na intenzitetu. Ukoliko ste slobodni, otvoreni ste za novu vezu, flert i deljenje ljubavi sa nekim. Moguće je da upoznate nekog i preko interneta. Ćaskajte, pričajte i družite se, koliko vam dozvoljava trenutna situacija, jer Pun Mesec baš kreće iz vašeg znaka, što znači da se aktivira vaša kuća partnerstva.

 

Nastavak na sledećoj strani.

makonda-tracker