astro prognoze

DA LI STE MEĐU OVIM SREĆNICIMA? Ova 3 znaka imaće NAJBOLJI januar 2021.

0

Divan početak godine za ova tri horoskopska znaka!

foto: Shutterstock, Shutterstock
foto: Shutterstock, Shutterstock

Rakovi će lebdeti na sedmom nebu

 

Rakovima će januar biti fantastičan! Na njihovoj strani su Mars i Venera. Od druge nedelje januara samo će želeti da provode vreme sa svojim partnerima. Samci će, ujedno, imati uspehe na polju upoznavanja ljudi, i to najviše preko interneta. Nakon mladog Meseca 13. januara doći će do priliva novca! Posebno srećan dan je 19. januar, a oko 28. i 29. bićete otvoreni za nove stvari.

Vage će ojačati

 

Jupiter im nosi posebnu energiju i daje vetar u leđa, pa ćete moći da započnete posao u januaru. Približavate se ciljevima i napredujete.  U ljubavi je važno da pustit da dela govore sama za sebe i pokažet da ste pouzdani. Kad dajet, dobićete nešto zauzvrat. Sve Vage mogu 28. očekivati pravi ljubavni spektakl.

Škorpije će osetiti finansijske napretke

 

U ljubavi uživate u blizini svog partnera i budite srećni što dajete snagu jedno drugom. Ako ste slobodni, možete imati sreće u koketiranju preko interneta. Januar 2021. takođe je dobro vreme da uradite nešto za svoje financsje. Od 13. januara morate još malo raditi za svoju sreću. Vredeće, ali budite pažljivi.


 

 

makonda-tracker