astro

NEDELJNI LJUBAVNI HOROSKOP: Period od 22. do 29. decembra donosi magično POVEZIVANJE srodnih duša!

0

Saznajte šta su vam zvezde pripremile u periodu od 22. do 29. decembra 2020. godine!

foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

OVAN

Ovnovi koji su u emotivnom odnosu sada imaju sjajnu priliku da se bolje povežu sa partnerom i obnove bliskost. Zajedničke aktivnosti, dugi razgovori i prisećanje na lepe uspomene pomoći će vam da ponovo kreirate najlepše emotivne niti.

 

BIK

Očekuje vas dobro raspoloženje i smirenost, a energija kojom zračite moguće je da će u vaš život privući dobre ljude. Ako se u potpunosti oslobodite napetosti, imate lepe šanse za novu ljubav, ali i divna prijateljstva.

 

BLIZANCI

 

Vaša snaga volje biće ojačana i pomoći će da napravite krupan korak unapred kada je reč o emotivnim odnosima. Oni koji su u vezama biće malo zbunjeni pod uticajem Venere u Strelcu, a slobodna srca imaće hrabrost da priznaju nešto o čemu odavno sanjaju.

 

RAK

Uživaćete u prazničnoj euforiji i vremenu koje provodite sa partnerom i porodicom. Konjukcija Jupitera i Saturna donosi vam mir i novu energiju ljubavi. Spremni ste da se oslobodite tereta iz prošlosti.

 

LAV

Sunce u znaku Jarca u vama budi ideju za zajednički život i nove romantične poduhvate. Mnogi Lavovi biće spremni da otvoreno komuniciraju sa partnerom i otkriju svoje namere za zajedničku budućnost. Pustite da srce govori umesto vas.

 

DEVICA

Celika konjukcija vas podstiče da okrenete novi list i oslobodite se pritiska i nemira. Pokažite voljenoj osobi više spontanosti - budite spremni da unesete novu iskru us voj ljubavni život. Ne dozvolite da problemi na polju karijere poremete vaš emotivni status.

 

Nastavak na sledećoj strani...

ljubav, par, parovi, zima, horoskop
foto: Shutterstock

ŠKORPIJA

Često niste dovoljno sigurni u svoje želje i zato lutate poljima ljubavi Skloni ste idealizaciji partnera, ali to vam može doneti loše iskustvo i razočaranje. razmislite bolje o svojim odlukama.

 

STRELAC

Vaša ljubavna misija je apsolutna sloboda. Trenutno niste spremni da se duboko vežete za neku osobu. Uživajte u svom duhovnom buđenju i apsolutnoj slobodi. Prepustite s etalasu ljubavi spontani i dopustite da vas odvede do srodne duše.

 

JARAC

U vašem srcu je upaljen lampion novih želja. Osoba koja vam privlači pažnju sve više pronalazi mesto u vašem srcu. Nek vaša duša govori i neka vas vodi - bez straha od ponovljenih grešaka iz prošlosti. Osobe koje su u vezi doživeće čarobne romantične trenutke tokom praznika.

 

VODOLIJA

Previše kritikovanja neće pomoći vašem partneru da se oslobodi stresa i nemira. Budite nežni prema sebi i prema njemu. Trenutne unutrašnje borbe u vama ne dozvoljavaju da iskoristite svoje potencijale u ljubavi. Meditirajte kako biste se oslobodili neprijatnih osećanja.

 

RIBE

Sedmica pred vama obojena je energijom ljubavi i ličnog napretka. Pozitivne promene u emotivnim odnosima donose vam veće šanse da ostvarite planove sa partnerom. Oživite svoje snove.

 

 

makonda-tracker