astro

MLAD MESEC + POMRAČENJE SUNCA! Evo koja 4 znaka će NAJVIŠE biti pogođena MOĆNOM energijom i uticajem

0

Evo na koja 4 znaka će mlad Mesec i pomračenje Sunca imati najjači uticaj!

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Mlad Mesec u Strelcu 14. decembra je poslednji mlad Mesec u 2020. godini, ali to što je poslednji, ne znači da vam neće doneti blistavu budućnost.

 

Ova snažna lunarna energija događa se istovremeno kad i pomračenje Sunca, pa nas očekuju stresne situacije, dodatne napetosti i čudni putevi.

 

Ipak, uprkos svim negativnim situacijama, uspećete da zadržite pozitivan stav.

 

Evo na koja 4 znaka će mlad Mesec i pomračenje Sunca imati najjači uticaj:

 

Blizanci

 

Očekuju vas konflikti i dramatične situacie u ljubavi. na polju romantike nešto će se zauvek okončati,a istovremeno nešto novo može otpočeti. Oni koji su u vezi treba da zavire ispod drame i napetosti i otkriju da je ova situacija samo prilika da steknete nove vidike u ljubavi i raščistite stare dugove u odnosu sa partnerom. Sada je pravi trenutak za iskren tazgovor o svim izazovima. To će vam doneti raspoloženje.

 

Devica

 

Mlad Mesec vam pomaže da zacelite emotivne rane iz prošlosti. Najbolje za sebe moćižete da uradite ako izađete iz zone komfora i ponekad pređete granicu zarad višeg dobra. Pomračenje Sunca najviše će uticati na polje vaše porodice. Moguće je da će vam se vratiti neka stara negativna, čak i potisnuta sećanja- Bićete spremni da pomirite neke članove svoje porodice, da oprostite, ali i da zatražite oproštaj. Pravu radost donosi vam to što ste ključ mira odlučili da stavite u bravu svog života. Kada jednom ta vrata otključate, očekuju vas predivne stvari.

 

Strelac

 

Mlad Mesec je pozicioniran u vašem znaku Zodijaka. Moguće je da ćete doživeti manju krizu identita i postavljaćete sebi pitanja na koja neete moći lakod a odgovorite. Vež odavno žudite za promenama, a sada je prilika da osetite šta znači prava lepota avanture. Vaš znak kroz život vodi sloboda. Zato je važno da izađete izvan granica, probate neke nove stavri i ispunite sebi stare avanturističke težnje.

 

Ribe

 

Pomračenje Sunca najviše će uticati na vaše polje karijere.Dolazi do značajnih promena na profesionalnom planu. Moguće su nove prilike za posao, kao i profesionalni susreti koji bio mogli da unaprede vašu karijeru. Iako se usled nastalih promena možete osećati pomalo nervozno, iskroistite priliku da pokažte svoje sposobnosti i ostavrite nešto veliko. Šta god da se dogodi i koliko god situacije bile nepovoljne, budite uvereni da će se dobar put otvoriti pred vašim znakom Zodijaka.

 

 

makonda-tracker