numerologija

NUMEROLOŠKA PROGNOZA ZA DECEMBAR: Izračunajte SVOJ bioritamski broj i proverite šta vas čeka OVOG MESECA!

0

Saberite svoj datum rođenja i saznajte šta vam numerolozi predviđaju za decembar 2020. godine!

foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

SEDMICA

 

Nemojte sebe opterećivati obavezama, grižom saveti ili nekim poslovima koji vam nisu prioritetni. Period vam donosi energičnost. Ovo konkretno znači da ćete praviti jedan korak napred, ali moguće i dva nazad. Mnogo toga neće zavisiti od vas nego od drugih. Bićete svesni šta je ograničavajući faktor a nećete moći ništa da uradite. Ako budete pokušali da idete preko svojih moći ili granica koje su vam drugi odredili ništa nećete postići samo ćete sebe nepotrebno energetski potrošiti. Ispoštujete autoritete i hijerarhiju i na poslu i u porodici i sve će doći na svoje mesto. Ipak, kreću za vas bolji dani, naročito u drugoj polovini meseca i to u vezi sa ljubavlju. Jedna Petica je uvek tu da vas oraspoloži.

 

OSMICA

 

Bićete u velikom zaletu kada su poslovi u pitanju ali bi bilo dobro da znate kuda ste se uputili i da li je ono što vi zaista treba da radite. Dobra ponuda ne znači obavezno i uspeh naročito ako ste žena, energični i preduzimljivi a primorani ste da radite sa osobama koje su kolebljive nepouzdane a simpatične. Nemojte dopustiti da na poslu preovladaju emocije jer ćete se osećati prevrenim. Oni prema kojima ste ljubazni i predusretljivi neće uzvratiti istom merom. U ljubavi ćete se osećate pomalo izneverenim ako na vreme ne uzete stvar u svoje ruke i ne postavite se odlučno. Ne menjajte svaki čas mišljenje i nemojte ulaziti u paralelne veze, posebno ne sa Dvojkom ili Peticom. Jedan Trojka i Šestica će vam biti od konkretne pomoći kako u domu tako i na poslu.

 

DEVETKA

 

Ukoliko ste planirali put, naročito u inostranstvo, budite spremni da sve dobro organizujete da ne biste morali da se pre vremena vratite. Nešto vas u priličnoj meri opterećujete, moguće da se osećate ograničenim u okviru porodičnog i profesionalnog života kao da vam ne daju dovoljno prostora da izrazite svoje želje i svoje sposobnosti. Rešenje vidite u odlasku na put ili u novoj romansi koja će se verovatno dogoditi kada se tome najmanje nadate. Jedna mirna, atraktivna i osećajna osoba biće spremna da se sa vama upusti u vezu bez obzira da li ste slobodni ili ne. Ako se radi o umetniku ili lekaru, najverovatnije nećete propustiti priliku za snažnim emotivnim doživljanjem. Ovo je dobar period za odmor i bavljenje meditacijom i molitvom.

 

 

makonda-tracker