oprez!

VLADAVINA STRELCA NE DONOSI SVIMA DOBRU SREĆU: Ispred OVA 3 horoskopska znaka stoji VRLO TEŽAK period (do 23. decembra)

0

Evo koja 3 znaka očekuju teški dani do 23. decembra 2020. godine!

foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

Vladavina Strelca trajaće do 23. decembra, a nekim znakovima Zodijaka Sunce u ovom avanturističkom znaku neće doneti dobru sreću.

 

Jupiter, planeta obilja, rasta i ekspresije uvodi nas u rizične situacije tokom vladavine Strelca, ali od nas zahteva i da preduzmemo punu odgovornost za svaki postupak.

 

Jupiter je u ovom periodu u znaku Jarca, znaku koji je sklon da pređe granice. Zato su naredni dani rizični za velike odluke, ishitrene poteze i planove za budućnost.

 

Evo koja 3 znaka očekuju teški dani do 23. decembra 2020. godine:

 

Bik velika ljubavna oluja

 

Duboko udahnite, dragi Bikovi. Sunce u Strelcu osvetljava vašu osmu kuću intimnosti transformacije, ega i smrti ― očekuju vas veliki izazovi u ljubavi. Nećete imati energiju da se izborite sa svim preprekama koje vam se pojave na putu. Partner neće imati razumevanje za vaše nezadovoljstvo, a mnoge emocije ćete duboko potisnuti unutar svoje duše. Ne donosite nagle odluke ― sačekajte da oluja prođe.

 

Devica previše misli i nesigurnost

 

Naporno ste radili, ali još uvek ne vidite napredak i smatrate da vaš rad nije dovoljno nagrađen. Sunce je trenutno u vašoj četvrtoj kući doma, porodice i emocija ― moguća je apatija, osećaj praznine i melanolija. Fokusirajte se samo na stvari koje su u vašoj moći, odnosno kontroli. Mnoge stvari koje su dogodile već ste očekivali, ali niste mislili da će vas ovako pogoditi. Usmerite svoju energiju na rešenje izazova, ali nemojte da izgubite balans između poslovnog i privatnog. Provodite više vremena sa partnerom ili prijateljima.

 

Jarac traganje za svrhom

 

Još malo je ostalo do vašeg rođendana ― Sunce će ponovo ući u vaš znak i očekuje vas jedan novi ciklus života. Do tada ćete tragati za svojom pravom istinom i svrhom. Želećete da pokažete drugima koliko ste napredovali, ali mnoge stvari će vas sputavati. Svaki put kada se udubimo u svoju dušu, možemo pronaći nešto što nam se ne dopada, a što smo davno "zakopali". Važno je da to u potpunosti prihvatite. Ne odustajte od svojih ambicija. Sanjajte, više odmarajte i oprostite se sa senkama iz prošlosti. Uskoro vas očekuje bolji period.

 

 

makonda-tracker