astro

VATRENA VLADAVINA STRELCA POČINJE! Evo koji datumi u decembru će biti KLJUČNI ZA VAS! (od 22. novembra do 21. decembra)

0

Od 22. novembra započinje vladavina Strelca koja će trajati sve do 21. decembra 2020. godine.

foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

15. decembar - Kiron u direktnom hodu

 

Kiron je asteroid poznat kao ranjeni iscelitelj. Poslednjih nekoliko meseci bio je retrogradan, ali sada će početi da putuje direktno.

 

17. decembar - Saturn ulazi u Vodoliju

 

Saturn sada ulazi u Vodoliju gde će ostati naredne 2,5 godine. Pozicija Saturna ukazuje na naše karmičke lekcije i teme sa kojima ćemo raditi narednih godina. Pokreti Saturna ove godine odgovarali su dešavanjiam koja viđamo širom sveta.

 

18. decembar - Sunce u Galaktičkom centru

 

Galaktički centar je veoma važna tačka u našem Univerzumu i kada se poravna sa Suncem, dobijamo energiju visoke frekvencije. Ova energija može da aktivira naše čakre, podstakne psihička preuzimanja i olakša nam kontakt sa našim galaktičkim precima. Takođe može doneti proročanske snove.

 

20. decembar - Jupiter ulazi u Vodoliju

 

Najveća planeta u našem Sunčevom sistemu Jarca ostavlja za znak Vodolije. Jupiter provodi oko 12 meseci u svakom horoskopskom znaku, tako da znak u kome se nalazi može da oboji i oblikuje kako ćemo doživljavati narednih 12 meseci. Energija Vodolije biće jaka 2021. godine, što znači da će se veliki deo našeg fokusa preusmeriti na humanitarne napore, kolektiv, zajednicu i tehnološki napredak. Jupiter je poslednji put bio u Vodoliji 2009. godine, a na ličnom nivou možda ćemo doživeti poravnavanje tema koje su bile prisutne u to vreme.

 

21 - 22. decembra - Velika konjunkcija i ravnodnevica

 

Dok premošćujemo sezonu Strelca i početak sezone Jarca, imamo snažno i istorijski definisano poravnanje poznato pod nazivom Velika konjukcija. Velika konjukcija je poravnanje i Jupitera i Saturna na istom stepenu zodijaka. Iako se to dešava svake dve decenije ili tako nekako, tokom poslednjih 200 godina, Velika konjukcija se gotovo uvek dešavala u zemaljanim znakovima. Sada prelazi na vazdušni znak i počinje veliko "Doba Vodolije".

 

 

makonda-tracker