astro

ČESTO ĆE ZBOG STRAHOVA PROPUSTITI LJUBAV SVOG ŽIVOTA: Ovih 5 znakova se izuzetno TEŠKO ZALJUBLJUJU!

0

Mnogi horoskopski znakovi su veoma oprezni kada je u pitanju ljubav – sporo se zaljubljuju, skrivaju prave emocije te veoma često zbog sopstvenih strahova propuste ljubav svog života.

foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

Otvoriti se u potpunosti drugoj osobi nije nimalo lako, a zaljubiti se i to priznati drugoj osobi za mnoge je znakove pravi izazov. Možda razlog leži u činjenici što su mnogi doživeli gorka razočarenja ili je jednostavno njihov karakter upravo takav. Kojim je znakovima teško u potpunosti dati svoje srce i zaljubiti se pročitaj u nastavku.

 

Bik

 

Biku apsolutno nije lako otvoreno pokazati svoje emocije. Čak i ako izlasci traju mesecima i već je razvio osećaje za tebe, nikad mu ne bi palo na pamet otvoreno govoriti o njima, a kamo li priznati da je zaista zaljubljen. Bik bi pre pristao na raskid, nego pobedio svoj ego.


Blizanci

 

Dosada i sasvim normalan život? Za blizance zvuči kao najgora noćna mora. Zato ovaj vazdušni znak često pokušava zanemariti svoje osećaje kako ne bi postao dosadan i monoton svom potencijalnom partneru. Pre nego što se zaljube, Blizanci zaista moraju biti sto posto sigurni da će s budućim partnerom provoditi uzbudljivo vreme.


Rak

 

Rakovi vole biti zaljubljeni, ali samo zaljubljivanje je za njih veoma teško. Ovaj vodeni znak izuzetno je oprezan i kada je reč o vezama veoma lako odustaje. Rak se toliko boji razočarenja te zbog svog straha od neuspeha često već na samom početku odbija potencijalne partnere.


Devica

 

Svi znaju koliko su device uredne i perfekcionistički nastrojene u životu. Upravo to očekuju i od svog partnera. Zbog navedenih osobina, izuzetno je teško udovoljiti njihovim zahtevima. I zato devicama treba mnogo vremena da pronađe gospodina pravog.


Škorpion

 

Škorpion je krajnje sumnjičav i oprezan u svim područjima života. Stoga nije ni čudo da se ne može tako lako zaljubiti. Škorpioni se teško otvaraju drugima, a iako imaju mnogo prilika, uvek čekaju onog pravog. Oprez ih spašava od razočarenja i povređenosti, ali takođe zbog nje propuštaju brojne prilike.

 

 

makonda-tracker