saznajte

PAZITE KOME SE POVERAVATE: Evo koji horoskopski znaci umeju da čuvaju TAJNE, a kojima NIKAKO ne treba da ih otkrivate!

0

Pre nego što se nekom poverite, zapitajte se da li će vaša tajna ostati sačuvana

foto: Profimedia

 

LAV

 

Lavovi shvataju važnost čuvanja tajni. Ako pomisle da će doći u iskušenje da podele nečiju tajnu, promeniće temu razgovora i tako osigurati da tajna ostane tajna. Lavovi su časni i tračanje smatraju neprihvatljvim.

 

DEVICA

 

Device čuvaju tajne, posebno svoje. Međutim, iako će devica čuvati tajnu, takođe će iskoristiti priliku da vidi može li rešiti problem ili olakšati situaciju.

Kada s devicom podelite tajnu, ta tajna može postati njen projekat.

 

VAGA

 

Najbolji način na koji će vaga čuvati tajnu je taj da dobije dopuštenje da tu tajnu podeli sa još jednom osobom. Ako tajnu smeju podeliti sa još nekim, vaga lakše podnosi teret čuvanja tajne. Još jedna opcija je da tajna ima rok trajanja, odnosno da je vaga može podeliti nakon nekog vremena.

Ako nijedna od ovih opcija nije moguća, nema garancije da vaga neće podeliti tajnu.

 

ŠKORPIJA

 

Škorpioni su majstori čuvanja tajni, posebno vlastitih. Zparavo, škorpioni nikada ne dobiju poriv da podele bilo čiju tajnu. Naravno, škorpioni u nekom trenutku mogu iskoristiti tu tajnu kako bi dobili nešto od vas, ali neće se izbrbljati.

 

STRELAC

 

Strelci nisu najbolji čuvari tajni. Nemaju zle namjere, ali lako se izbrbljaju. Jednostavno nemaju previše takta, a ni diskrecija im nije jača strana.

Strelci često nisu ni svesni da pričaju nešto što ne bi smeli.

 

JARAC

 

Jarčevi su pouzdani i diskretni. Ako jarcu ispričate neku tajnu, možete biti sigurni da je nikad nitko neće saznati. Oni su jako disciplinovani i kada je to potrebno - ćute.

Mudri su i ne žele se nositi s bilo kakvim neugodnim ispadima do kojih može doći ako otkriju nečiju tajnu.

 

VODOLIJA

 

Nisu vodolije zlonamerne i ne žele hodati okolo i širiti tračeve. Oni samo ponekad ne čuju dio kada im neko kaže da je nešto poverljivo i da ne pričaju o tome drugim ljudima. Tako se u nekom trenuktu mogu setiti nečije tajne i ispričati je nekome bez da razmišljaju o posledicama.

 

RIBE

 

Ribe su toliko intuitivne da će saznati vašu tajnu pre nego je s njima podelite. Osim toga, one su toliko dobre da ne žele nikoga povrediti otkrivanjem tajne.

 

 

makonda-tracker