icon-arrowicon-closeicon-commentsicon-galleryicon-nexticon-previcon-searchicon-totopsoc-commentsoc-fbsoc-gplussoc-inssoc-mailsoc-rsssoc-twittersoc-vibersoc-wupsoc-yt

astro prognoze

STAVLJA NAS U NEZAVIDAN POLOŽAJ, ISKUŠENJA SU VELIKA: Evo šta nam nosi horoskop za MLAD MESEC u Devici (od 16. oktobra)

Podeli:

Šta nam astrologija predviđa dok je mlad Mesec u Devici?

foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

Mlad Mesec u znaku Vage od sutra kreira našu sudbinu, nove okolnosti i stavlja nas u nezavidan položaj u komunikaciju. Energija ovog mladog Meseca događa se i kada je Merkur u retrogradnoj fazi, pa nas očekuju dodatna iskušenja...

 

U četvrtak, 16. oktobra u 21 sati i 32 minuta na nebu se ukazuje mlad Mesec. Astrološki je pozicioniran na 23. stepenu Vage, znaku koji predstavlja naše odnose sa drugima.

 

Budući da je mlad Mesec simbol kraja, završetka i zatvaranja jednog poglavlja, u narednim je sedmicama dobro razmotriti što se odvija na polju naših odnosa. Kako tu možemo neke okolnosti bolje shvatiti, okončati, poboljšati, možda i postaviti nove, zdravije temelje…

 

 

Ali da bi to bilo moguće od nečeg možda treba odustati, od neke ideje, uverenja, potrebe. Nekad sami sebe blokiramo u ostvarenju zacrtanih planova. Razlog tome može biti to što ne znamo tačno što želimo (iako mislimo da znamo), ili je neko uverenje prejako (unutrašnji grč) ili pak postoji strah kojeg nismo sami sebi spremni priznati.

 

Ovaj mlad Mesec odvija se pod vrlo napetim aspektima, nasuprot stoji retrogradni Mars u Ovnu, te Saturn i Pluton u Jarcu. Nešto se zaoštrava da bi se konačno razrešilo.

 

Strahovi izlaze na površinu.

 

Karma se odrađuje, kroz neke lekcije i iskustva je potrebno proći jer su bitni za naš rast.

 

Nastavak na sledećoj strani.

foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

Vladarka ovog mladog Meseca je Venera koja se nalazi u Devici nasuprot Neptuna. Iluzije i nerealna očekivanja. Žrtvovanje u ime ljubavi. Uloga spasitelja i žrtve. Potrebni su iskrenost i otvorenost da bi se prevladale prepreke. Shvatanje da ne možemo promeniti i spasiti druge, to je njihov zadatak. Naše je da sebi pomognemo. Naše je da budemo što bolja verzija sebe. Pomažimo, ali ne na vlastitu štetu.

 

Imajte vere u dobrobit procesa koji će se odvijati. Podrška će doći od drugih. Manje brinite, više verujte.

 

Postavite svoje uslove granice. Granicama pokazujemo ljubav prema sebi, ali i prema drugima.

 

Osoba koja će vas najviše uznemiravati ili iritirati pokazuje vam neke delove vas samih.

 

Ako niste sigurni što činiti ili preduzeti, pričekajte da vam se stvari razjasne.

Nemojte sumnjati u sebe, u svoju vrednost. Zaslužujete biti voljeni. Zaslužujete biti prihvaćeni.

 

Emocije će proključati. Budući da smo skloniji naglim i nepromišljenim potezima, dobro je biti svestan da time često idemo protiv sebe.

 

Jedan odnos ili ugovor može se naći na testu, ispitivati njegova održivost i smislenost. Postavlja se pitanje poverenja i neke probleme iz prošlosti sada treba do kraja raščistiti.

 

Važno je znati da svaka prepreka, svaki problem koji vam se pojavi na putu, vodi prema nekoj spoznaji.

 

 

Inicijalizacija u toku...