NAREDNE TRI NEDELJE

DANAS NAM SE VRATIO ZLOSLUTNI RETROGRADNI MERKUR: Evo sa kakvim se problemima i testovima moramo SUOČITI

0

Taj zloslutni retrogradni Merkur ponovo je tu!

foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

Ipak, ovo je njegovo poslednje pojavljivanje ove godine. Počinje 13. oktobra i traje do 3. novembra, što znači da valja izdržati samo tri nedelje njegovog (često negativnog) uticaja. Po svemu sudeći, čeka nas pravi test za naše živce (i ljubavne veze).

Narednih dana ćete možda osećati veću izloženost stresu, pa vodeći astrolozi preporučuju da oslobodite svoj raspored kako biste izbegli osećaj preopterećenosti. Takođe, mnogi će osećati i pritisak.

 

"Biće prepreka i pritisaka na putu, najverovatnije od nadređenih. Biće važno smanjiti stres, usredsrediti se na brigu o sebi i tražiti pomoć kada nam zatreba", otkriva astrolog za Refinary29. Takođe, poručuje kako u ovom izazovnom periodu ne treba ulaziti u nepotrebne rasprave koje oduzimaju vreme i energiju.

Na dan 27. oktobra Merkur prelazi u znak Vage, a to označava i transformaciju fokusa na s poslovnih na privatne veze.

 

"Tokom Merkurovog vremena u ovom znaku, preispitaćemo naša najbliža partnerstva i ono što iz njih dobijamo", otkriva astrolog i istovremeno upozorava kako treba imati na umu da ovo nije pravo vreme za komunikaciju, te da je za rešavanje mogućih nesuglasica bolje pričekati da se planeta vrati u izvorni smer. S druge strane, ovo je pravi trenutak da se raščiste sve nedoumice vezane za partnerske odnose i zapitate se da li dobijate u njemu sve ono što je potrebno.
 

 

makonda-tracker