astro prognoze

STAVLJA NAS U NEZAVIDAN POLOŽAJ, ISKUŠENJA SU VELIKA: Evo šta nam nosi horoskop za MLAD MESEC u Devici (od 16. oktobra)

0

Šta nam astrologija predviđa dok je mlad Mesec u Devici?

foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

Mlad Mesec u znaku Vage od sutra kreira našu sudbinu, nove okolnosti i stavlja nas u nezavidan položaj u komunikaciju. Energija ovog mladog Meseca događa se i kada je Merkur u retrogradnoj fazi, pa nas očekuju dodatna iskušenja...

 

U četvrtak, 16. oktobra u 21 sati i 32 minuta na nebu se ukazuje mlad Mesec. Astrološki je pozicioniran na 23. stepenu Vage, znaku koji predstavlja naše odnose sa drugima.

 

Budući da je mlad Mesec simbol kraja, završetka i zatvaranja jednog poglavlja, u narednim je sedmicama dobro razmotriti što se odvija na polju naših odnosa. Kako tu možemo neke okolnosti bolje shvatiti, okončati, poboljšati, možda i postaviti nove, zdravije temelje…

 

 

Ali da bi to bilo moguće od nečeg možda treba odustati, od neke ideje, uverenja, potrebe. Nekad sami sebe blokiramo u ostvarenju zacrtanih planova. Razlog tome može biti to što ne znamo tačno što želimo (iako mislimo da znamo), ili je neko uverenje prejako (unutrašnji grč) ili pak postoji strah kojeg nismo sami sebi spremni priznati.

 

Ovaj mlad Mesec odvija se pod vrlo napetim aspektima, nasuprot stoji retrogradni Mars u Ovnu, te Saturn i Pluton u Jarcu. Nešto se zaoštrava da bi se konačno razrešilo.

 

Strahovi izlaze na površinu.

 

Karma se odrađuje, kroz neke lekcije i iskustva je potrebno proći jer su bitni za naš rast.

 

Nastavak na sledećoj strani.

makonda-tracker