astro

DOBRO PAZITE ŠTA POTISKUJETE: Retrogradni Mars nosi pravu EKSPLOZIJU (prognoza za svaki horoskopski znak)

0

Kako je Mars u Ovnu a Venera u Raku onda se kod pojedinih osoba mogu dešavati i nasilje u porodici ili raskidanje veze ili braka. Uz ovaj kvadrat uključen je i Saturn iz Jarca tako da pojedini rešavaju probleme iz prošlosti, vraćaju se bivšim partnerima ili se sada razrešava neko hronično nezadovoljstvo.

foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

LAV

 

Dragi Lavovi, kod vas su uglavnom poslovi bez većih promena. Pojedine osobe ne žele da menjaju svoje poslovno mesto jer im sasvim odgovara. Sve dok ne morate usled neke sistematizacije, vi ostajete tu. Na poslu sa kolegama i šefovima je sve u najboljem redu. Emotivno Venera ulazi u vaš znak i pravi kvadrat sa Uranom pa vi imate konstantno nesporazume sa voljenom osobom, makar to bilo i nešto iz prošlosti ali vi još uvek niste u stanju da joj oprostite već se inatite. Kada je zdravlje u pitanju, bilo bi dobro da uradite jedan sistematski pregled. Ako nešto nije dobro, treba da se posavetujete sa lekarom gde možete promeniti i način ishrane, posebno izbaciti slatkiše i masnu hranu.

 

DEVICA

 

Drage Device, ovo je vaš mesec i vi želite da pokrenete svoj sopstveni posao ali niste u stanju zbog nedostatka novca. Kako je ovaj mesec dosta rizičan, niko i ne želi da uloži sa vama novac jer je i najmanji ulog rizik. Kako nemate podršku, onda je najbolje da se malo primirite i radite ono što ste do sada radili. Mnogim Devicama koje su umorne i čeznu za nekim odmorom, čak ako su imali dogovor sa partnerom, sada i to može izostati jer partner ne može zbog svog posla i obaveza. Ovo će biti kap koja će preliti čašu jer već duži vremenski period nikako da se uskladite i budete na istim talasnim dužinama. Ako ne želite da raskinete brak ili vezu, onda je potrebno da se uloži dosta emocija i truda da bi se vratili na sam početak kada ste bili u harmoniji. Kada je zdravlje u pitanju, vaš novi način ishrane i života svakim danom vam daje dobre rezultate pa tako i nastavite.

 

VAGA

 

Drage Vage, vi možete čuti od pojedinih osoba kako vas ogovaraju na poslu, kako pričaju laži a vi nemate vremena da se svima njima suprostavite. Vaši bliži saradnici znaju pravu istinu i mogu vam pomoći da je prezentuju. Mnoge Vage sada i zauvek mogu neke stvari razrešiti na poslu i sa pojedinim kolegama. Sa voljenom osobom imate lepu komunikaciju pa se možete opustiti i zaboraviti sve probleme koji su ikada postojali. Svaki slobodan momenat provedite sa voljenom osobom jer vas ona može i razumeti i posavetovati kada je reč o poslu. Usled nekih negativnih priča vi se možete osećati umorno i iscrpljeno a da ništa ne možete uraditi. Sačekajte drugi deo meseca gde je energija mnogo bolja. Relaksirajte se i provedite vreme sa porodicom i pravim prijateljima.

 

ŠKORPIJA

 

Drage Škorpije, svi vi koji ste zaposleni možete imati poteškoća na poslu što ste vi možda i očekivali. Nezaposlene osobe mogu sredinom meseca imati priliku da pronađu posao. Komunikacija i javni nastupi su vam na zavidnom nivou i znate kako da pričate sa poslovnim partnerima što je jedan veliki plus. Emotivno mnoge Škorpije mogu imati neki flert i upoznati osobu koja nije za duži vremenski period. Vi ste svesni da je teško upoznati nekog za ozbiljnu vezu pa je u ljubavi do daljnjeg samo zabava. Kada je zdravlje u pitanju, možete imati problema sa nervima i kostima, posebno kolenima pa se posavetujte sa lekarom.

 

Nastavak na sledećoj strani.

makonda-tracker