TAJNA BROJEVA

NEKOM KRIZA, NEKOM LJUBAVNE PONUDE: Mesečna numerološka prognoza za SEPTEMBAR 2020.

0

Numerološka prognoza za septembar 2020. godine!

foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

Ako ne znate svoj broj, pogledajte kako da ga izračunate:

 

Kako izračunati svoj broj

 

Na primer, ako ste rođeni 25.8.1976. saberite 2 + 5 + 8 = 15

Svedite taj zbir na jedan broj 1 + 5 = 6

To je prvi, bioritamski broj.

On podleže promenama iz dana u dan, iz meseca u mesec.

 

JEDINICA

 

Ovo bi mogao biti vrlo dinamičan mesec, kao i oni kada ste započinjali neke nove poslove. Moguć je susret sa onima koje dugo niste videli. Imate mogućnost velikog bogatstva i popularnosti, naročito preko rada sa strancima ili osobama koje žive u prekookeanskim zemljama.

U ljubavi ćete biti najverovatnije prilično naivni i možda skloni da previše flertujete. Ako nemate stalnog partnera, nećete biti načisto ko vam se dopada, a ukoliko ulazite u novu vezu nemojte se ponašati kao da ste vi za onu drugu stranu dobitak, već obrnuto, ako ne želite da ostane sami.

U poslu predstojie neočekivatni obrti. Stabilizaciju stanja možete očekivati u drugoj polovini meseca. Što se zdravlja tiče možete imati problema zbog viška težine ili sklonosti ka preterivanju kako u hrani tako i u piću. Ovo je odličan mesec za novac.

 

DVOJKA

 

Imate izvestan strah od nedostatka novca ali ta činjenica će vas naterati da se prihvatite nekog ozbiljnog posla u državnoj ili u nekoj dobro stojećoj privatnoj firmi. Moguće da će vam se učiniti da radite posao ispod vašeg nivoa ili da vas previše iskorišćavaju, malo plaćaju i najverovatnije ćete razmišljati o privatnom poslu.

To baš i ne bi bilo tako mudro jer vam sa tog mesta predstoji odlazak na mnogo bolji položaj. Vaša potreba za sigurnošću kada je ljubav u pitanju biće zadovoljena ukoliko ste u braku jer ćete uz malo truda uspeti da ostvarite harmoničan odnos sa partnerom, a ukoliko ste slobodni možete imati vezu sa osobom koja ima dosta problema unutar svoje porodice. Mladi ženski predstavnici ovog broja najverovatnije će se zaljubiti u situiranog muškarca koji nije slobodan.

 

TROJKA

 

Ovo je jedan od izuzetno aktivnih i dinamičnih meseci u kojima vaša kreativnost, talenti i komunikativnost mogu da dođu do punog izražaja. Bilo bi najbolje da se orijentišete na rad sa strancima bez obzira da li se radi o dugoročnoj ili kratkoročnoj saradnji. Možete biti preterano velikodušni i skloni trošenju, pa zato pripazite kako rukujete novcem. Moguća ljubavna romansa sa nekim koga upoznate na putu a bilo bi izuzetno dobro ako biste mogli sebi da priuštite bar na kratko odlazak u inostranstvo iz turističkih razloga.

Ako radite u medijima ili se bavite izuzetno dinamičnim poslom ili radite više poslova paralelno, moguće je da preko kolega, koga možda dobro i ne poznajete sretnete nekoga ko će vam se svideti.

 

ČETVORKA

 

Predstavnici ovog broja su prilično pouzdani, vredni i često skloni da svoje interese stavljaju u drugi plan. Ako nastavite da se ponašate tako bićete veoma iscrpljeni na kraju ovog perioda jer će mnogi zloupotrebljavati vašu plemenitost, naročito žene iz vaše porodice ili familije.

Ovo je dobar mesec za osnivanje privatne firme, naročito ako to želite da učinite zajedno sa članovima porodice. Sve što planirate u ovom mesecu ili želite da započnete treba da radite manje više u tajnosti. Ako radite u velikoj firmi predstoji vam mnogo posla, često će vam davati da radite i ono što nije u vašem domenu.

Dobra saradnja je sa ženama. U ljubavi ste previše konvencionalni tražite sigurnost i niste spremni da rizikujete čak i kada su izuzetno jake obostrane emocije u pitanju. Pripazite, jer možete imati povredu na poslu ili pad imuniteta.

 

Nastavak na sledećoj strani.

 

makonda-tracker